Dieťa prehltlo vlas
Dobry den mala mi zhltla 1 vlas nestihla dom ho vybrat hocijak som sa snazila prehltla to moze sa jej nieco stat?
Nemá sa absolútne čo stať zo zjedenia vlasu.. žalúdočná kyselina si ani nevšimne že ho rozložila..
juj moja, tolko bordelu ti este poje, ked bude s tymi zaslintanymi rucickami pochodovat po 4 po byte a potom si ich cpat do ust.. 🤷♀️😁
@klaudi77 Moj v istom veku (cca 10-16m) vlasy cielene vyhladaval. Do beznej stravy sa mu nechcelo, zato ked niekde zbadal vlas, isiel po nom 🙈 Dokonca ked som isla vysavat, tak rychlo este zacal hladat vlasy a smeti, co by si dal do ust :D
Naša už dva krat vykakala dlhší vlas , nerozlozilo ho v žalúdku, a nič sa nestalo .
Ako mala som jedla vlasy a nic sa mi nestalo, proste som stvornozkovala a zbierala ich po zemi. Proti gustu ziaden disputat. 🙂 Doteraz nechapem co mi na tom chutilo. Deti maju asi dost zvlastne napady.
Bez komentára ste tu všetky odpovedajúce, je normálne že sa matka boji o svoje dieťa aj pri takej banálnej veci ako je zjedený vlas. Keby nemala obavu nepýta sa.
@somtunovaa tiež pozerám na tie odpovede. A zjedený vlas mi nepríde až taký banálny. Dúfam, že dieťatko ho bez problémov vykaká vďaka veľkosti tráviacej sústavy. U menších živočíchov môže spôsobiť uhynutie. U malého psa alebo mačky by teda dôvod na paniku bol. Na jar sme z tohoto dôvodu prišli o kura. U ľudí s tým nemám skúsenosti. Záleží aj aký bol ten vlas dlhý, čím kratší, tým lepšie. Verím, že dieťatko bude v poriadku.
@somtunovaa aj ze sa matka boji je normálne, aj ze je matka hlúpa je, žiaľ, normálne. Žiaľ hlavne pre to jej dieťa. 😥
@viestta keby ešte používali poniektore okrem obsahu mozgovne aj empatiu bolo by to ideálne.