Dieťa s teplotou v lietadle
Ahojte mamicky, ak ma niekto podobnu skusenost, potesila (a ukludnula) by ma akakolvek rada..
Zajtra odlietame na dovolenku a 16-mesacny syncek dnes zacal teplotovat 😫 Pred podanim nurofenu mal 38,6, teraz mu teplota klesla.. Nema soplik, kasel, tak verime, ze je to “len” zo zubkov..
Prosim Vas, okrem striedania nurofenu a panadolu, je este nieco, co mu moze pred letom a pocas letu pomoct?? Dakujem krasne za rady 🙏🏻🌷
@iwesska nie, schováme sa do bunkra 😘 rýp do iných, ja nemám záujem. čau
@zuzanka.zuzu Uroven komunikacie ozaj hodna hojdacieho kona 👏
@veronikaburt Urcite by som s tak vysokou teplotou a tak malym dietatom neletela. Moze to byt hocico. A zuby to urcite nie su. U nas takto vzdy zacali rozne "pliagy" Siedma choroba, piata choroba, kiahne, covid, angina, rotavirus (tam boli aj hnacky a zvracanie). Moze to byt aj nieco vazne. Urcite by som na dovolenku nesla. Urcite mas poistene storno. Ja som toho roku riesila 4 dni pred odletom storno. Okrem poistneho (samozrejme) som mala do tyzdna peniaze na ucte.
@veronikaburt len aby vám potom Slovensko nemuselo posielať vládny špeciál. 🤷 Verím že máte storno poistenie a o nič neprídete.
@pribinak je to dost podobne. Ja, ako chora, nemam cestovat lietadlom, a zvysok rodiny ma bud ist bezo mna, alebo vsetci prideme o peniaze. Alebo, ak choroba prepukne tam, mala by chora dospela osoba, alebo dieta s doprovodom ostat na hoteli, alebo si zaplatiti ine ubytko kym nevyzdravie a ostatni clenovia domov.
A inak, treba si nieco nacitat o tom, ako chora dospela osoba siri virusy v lietadle. /nesiri/
@veronikaburt konecne rozhodnutie je na tebe, zuby pri tej horucke to nebudu. ak je AG negativny, stale to moze byt siesta choroba (to zistis po 3och dnoch) alebo ako u nas angina. A angina nie je sranda. Nehovoriac o tom, ze cesta lietadlom dehydratuje organizmus... tak aby ste si nezavarili na vacsi problem.
+To, ze je maximalne nezodpovedne voci ostatnym v lietadle cestovat s chorym - mozno infekcnym dietatom ani nejdem rozoberat 🙈
No hadam ste neodleteli s chorym dietatom?, to mu viac ublizis ako si uzije dovolenku, teplota nikdy nieje bezdovodne, napriklad ak by malo dieta zapal stredneho ucha vyslovene nesmie letiet kvoli trvalemu poskodeniu sluchu to je len priklad ak bude chore dlhsie skoncite v nemocnici to k comu taka dovolenka a navyse myslela by som na ostatnych tiez si chcu uzit dovolenku a nebyt o dva dni chory kvoli super nezodpovednym ludom
Ja som tak išla raz do USA s tým, že som mala takú teplotu ja, ale mala som so sebou ročné dieťa a velmi som uvažovala či ísť či nie...žiadne poistenie som nemala. Nemala som ani silu zbaliť si kufor a ťahať ho, tak som sa prekonala a išla bez kufru. A neľutujem, na ďalší deň mi nebolo absolútne nič. Doma by ma to štvalo, keby mi bolo na druhý deň dobre a dva týždne kvôli blbosti nič z toho

@andrea_prestastna ako si mozes byt ista ze zuby,??Teplota pri zuboch nebyva alw 38,6 to ri povie kazdy zubar,pri zuboch je oslabena imunita a vtedy moze nejaky vieus,bakteria sa premnozit a vtedy nastuoia teploty,kombinacia zuby,znizena imunita premnozenie vir ale o bakterii.