Dieťa sa nevie nadýchnuť počas spánku?
Mame 2,5 roka.v noci sa nám stalo ze mala sa nevedela nadychnut.pozorovala som ju a ako keby prestala dýchať a potom lapala po dychu.nosne mandle neviem:nechrape,nefufne a nostekom dýcha keď ma cumel alebo aj bez neho.mam sa báť.mali sme sople a kasel nedávno.ci to môže mať súvis..
@majah212 kukala som..ale tam.opisuju chrápanie.. a nič mi z toho nesedí.. ešte som premýšľal ze sme mali veľmi teplo v izbe 28 až tak ci to to nerobilo..
Určite sa porozprávaj s pediaterom
@juliana1203 28? Paneboze 🤦🏻♀️🤷🏻♀️ stiahni kurenie
A porozpravaj sa s pediatrom
@kittykat22 ponozku na nohu jej nedostanem.ona ani obyčajnú ponozku neznesie.a pediatra som sa snažila kontaktovať dovolenka samozrejme.tak som jej písala email.ona cez deň normálne je cula aj spánok cez deň úplne v pohode len v noci to prišlo.. ci s tepla alebo neviem ozaj už..
@juliana1203 28 stupňov v izbe je šialenosť aj cez deň a nie to ešte v noci pri spánku. Zníž teplotu, zvlhči vzduch, pred spaním dobre vyvetrať
Veď to sa ani nedať, vykúriť na 28 stupňov. Či?
To nemyslíš vážne, pri 28 stupňoch by som skolabovala.

Ideálna teplota na spanie je tuším 20 stupňov, max 22. 28 je extrém.
To je preklep tých 28 stupňov? Ak nie tak sa nečudujem ze ti dieťa lapa po dychu ved to je sauna..
Skus vyvetrat normalne na max 20 stupnov a sleduj ju.
@zuzika87 no keď aj vyvetrať a za hodku je zas tak.. a keď stiahnem radiátor tak je zima..ona spáva odkrits..lebo spací vak ani perina niesu jej kamaráti
@selest véd toho sa bojím aby som nezaspala. už teraz zaspávam co som nespala od strachu celú noc..
ked stiahnes radiatok a vyvetras tak mas za hodinu znova 28 ? To je nejaka hlupost. Na radiatoroch nemas regulaciu ? Pravidelne kontroluj teplotu v izbe. Je mozne, ze bola prehriata velmi. Pri takejto teplote co byva v lete vsetci spime v kratkych pyzamach a bez prikrivky. Musis dosiahnut teplotu na spanie max 22. Potom je jedno, ci znesie prikrivku alebo nie. Zima jej nebude. Uz 24 a viac je na spanie extrem obzvlast ked je zimne obdobie.
@juliana1203 samozrejme, ze spi odokryta pri tolkych stupnoch. To sa nikto neprikryva... Ak ktorejkolvek lekarke povies, ze spavate pri stupnoch viac ako 24 kazda ti povie, ze to je velmi zle.
Moja malá spala od malička len v plienke a body na zimu mala tenké dupačky, neviem ako to robíte ze mate takú teplotu v izbe ved toto majú ľudia v lete keď je vonku peklo... Véd nespi hola a na spací vak si myslím ze už má 2.5 roka, musíte stiahnuť teplotu na max 22 stupňov ved toto je jednak horúco a nie dobre na dýchacie cesty a je to maximálne nezdravé
28? Veď to je psycho. Mohlo jej byt zle aj z toho. 20-22stupnov. Moje obe deti spia odokryte. Mávam 20 stupňov a čuduj sa svete žijú a nezamrzla ani jedna. Veď to je peklo ako v lete čo spíme v krátkom a potime sa.
A je problem ze je odkryta? Ved asi je jej teplo. Co znamena ze je tam zima ked stiahnes radiator? lebo u nas je v izbe kde spime vypnuty aj cez den a je tak akurat chladno na spanie. Dieta spi v tenkom pyzame bez ponoziek odkryte. Ked ho zakryjem za minutu sa prehodi a je bez periny. Keby ho narvem do vaku alebo zakurim na 28 stupnov tak sa asi zblazni z tepla. Ono sa ti dieta moze pocas spanku prehriat a mat vypadky dychu, ved prehriatie je jednym z pricin sids a sice je to vacsinou do 1 roku ale spat v takej vykurenej saune je riadny zahul pre to male telicko.
A to sa stalo raz ci sa to opakovalo? Ked raz tak neriesim, len normalne odsledujem, ked sa to opakuje, tak riesim cim skor. Nespis riadne tak ci tak, tak radsej dieta viackrat za noc prikryvat nez vykurit, ze aj holej je teplo…. To ci je dietatu chladno sa kontroluje na zatylku, ked nahodou budes mat pocit ze pri 22 stupnoch je zima lebo ma studene ruky.
To si robis prdel s tymi 28stupnami a v lete dufam pri 24 st pustate klimu lebo je moc teplo🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ja by som mala tiez problem sa nadychnut pri 28st
@juliana1203 prosím Vás to sa dusila že jej slinka zabehla,lebo môj malý má často zase, jemu slinka zabehne

skús si pozrieť na google spankové apnoe a keď tak sa porozprávať s pediatrom