icon

Dieťa sa sťažuje na bolesť kolena a kríva.

simca666
2. jan 2020

Ahojte, moj 2,5 rocny syn sa v utorok v noci zobudil s placom, ze ho boli kolienko. Stazoval sa aj rano, plakal, krival, nevedel dostupit na nozku. Vzali sme ho na urgent, tam sice krival, ale nejavil znamky bolesti. Ked sa ho doktorka pytala, tak dokonca ukazal druhu nozku, nie tu, co mne doma. Pohyblivost oboch noziciek bola dobra, bol kludny, neplakal, ked ho vysetrovala. Kazala nam natierat ibalgin gel+nurofen od bolesti, ale nozka boli stale. Teda nie nonstop, ale kazdy den sa stazuje, najviac rano a vecer pred spanim. Zajtra urcite pojdeme na urgent znova, nakolko snes sme boli u pediatricky a zistili sme, ze neordinuje. Len by som chcela vediet, ci s tym niektora mate skusenost. A plus sa mu vyhodilo nieco ako afty v puse, moze to spolu suvisiet? Dakujem za precitanie aj za vase rady, prip.skusenosti

Strana
z2
mirkapo
20. feb 2023

@ludwig01 veru, odvtedy som na ihlách, stačí ak len povie že ho niečo bolí a už neviem spať. Nakoniec dnes prešiel doktor aj so sonom celú časť a vraj má zapal- natiahnutý úpon. Máme ísť ešte zajtra k detskej aby nám vzala vytery a krv, či nemá nejakú infekciu alebo nejaké -koky. Máme kludovy režim a mastit krémom, o týždeň kontrola. Tak snáď to už bude lepšie. Najhoršie je že sa človek na odborné vyšetrenie nedostane u nás hneď, ale až po niekoľkých dňoch. Pôvodne nám dali termín až na 2.3 len zázrakom som sa mi podarilo za poplatok aby nás vzal po týždni a nemuseli sme čakať ďalšie dva týždne :(

Strana
z2