icon

Dieťa v noci neciká

biankaaa2292
2. júl 2025

Zdravím, chcem sa spýtať na skúsenosti. Môj syn má 2 roky 2 mesiace a 2 dni keď sa ráno zobudí má uplne suchú plienku je to normálne? Sú teraz aj horúčavy, potí sa veľa aj v byte máme horúco, pije dostatok vody, nemá žiadne ťažkosti, snažím sa ho dávať na nočník cez den ale nemá o to zatiaľ záujem..

1radula1
•
2. júl 2025

Jasné, že je to normálne. Ak vieš, že pije dostatočné množstvo vody, tak by som vôbec nemala obavy. Každý máme ten systém predsa iný.

mdse
•
2. júl 2025

@biankaaa2292 to je ok, už môžeš skúsiť odplienkovávať aj keď zatiaľ nočník ignoruje. Ale hormonálne už možno dozrel. Je to fyziologické, že v noci v takomto veku už neciká.

klarissa25
•
2. júl 2025

Vsak to by si mala byt praveze rada, ze uz je aj na case odplienkovat skusit…len treba skusat ten nocnik, je leto takze idealny cas

januska12323
•
2. júl 2025

Však to je super, nie? Zachviľu mu plienku nebude treba vôbec.

kratucka
•
2. júl 2025

Ved to je podla mna uplne super 😀 Kazda matka sa z tohto momentu tesi ze na noc dietatko z nebude musiet mat plienku 😀

takacovama
•
2. júl 2025

z toho sa treba tesit 😀 super nabeh na odpliekovanie.

martul
•
2. júl 2025

@biankaaa2292 ak minulý týždeň to tu riešila jedna mamička, že dcéra v noci nepišká a má suchú plienku
Veď buď rada preboha že sa takto pekne odplienkoval

biankaaa2292
autor
•
2. júl 2025

Ďakujem vám za odpovede, len to je z ničoho nič nečakala som to 😅 skusime sa viac nastaviť na odplienkovanie, nedám mu plienku a snáď sa do toho dostaneme aby prijal nočník 😅

jazula
•
2. júl 2025

U nás presne v tom veku bol prvy pokus o odplienkovanie, asi 3 týždne nemala dcérka ani jednu nehodu ani v noci ani cez deň. Ale akonáhle sa na to prestala sústrediť, boli sme v samých nehodách a vrátili plienky. Odplienkovala sa nakoniec v 3r a povedala by som, že rýchlejšie na noc ako na deň (to malo prednosť hranie 🫣).

ullala
•
2. júl 2025

Ani moj polrocny syn v noci necika 😀😀😀 Je to uplne normalne, hlavne v tychto teplach.

paulinkaa2
•
2. júl 2025

To je super ze si jeho hlavička uvedomuje, ze sa cika do nocnika. Ak bude odmietať nočník. Skúste záchod. Nadstavec a schodik. Moj do nočníka odmietal ale záchod úplná paráda.

monny222
•
2. júl 2025

@biankaaa2292 u nas to bola signál na odplienkovanie.. v 2r tiez začal mávať suchu plienku na noc takže uz som nedavala.. kúpila som nepremokavu plachtu a občas sa stalo ze sa pocikal v noci ešte, ale to fakt malicko, takže drzim palce

44janica44
•
2. júl 2025

Moja v spánku necikala hádam od roka. Keď sa zobudi hneď daj na nočník aby pochopil o com to je... zabav ho tam...nech sa vycika do nocnika

jomarch
•
2. júl 2025
@ullala

Ani moj polrocny syn v noci necika 😀😀😀 Je to uplne normalne, hlavne v tychto teplach.

@ullala moja 8m mava tiez po noci suchu plienku, pripisovala som to teplu

lauricka
•
4. júl 2025

@biankaaa2292 samozrejme, že to je normálne, čas dať dolu plienku na noc, to je znamenie, že ju nepotrebuje