Dieťa vypilo viac Sanostolu. Čo robiť?
Ahojte,
prosim vas je tu nejaky lekarnik či lekar? Maly 3,5 rocny syn vystihol moment ked som bola v kuchyni a zo skryne vzal sanostol. S chutou ho vypil asi 15 ml, doporucena davka je 5ml. Prosim vas vyluci to čúranim? Zial zistila som to az keď uz zaspal. Nie, nenechavam vytaminy xi lieky kade tade, proste si prilozozil stolicku a dociahol naň. Inak sa vzdy v klude hra a nestvera sa nokam.
Dakujem velmi pekne za vase skusenosti a konstruktivne rady.
Určite mu nič nebude, zajtra by som vynechala
Davas mu ho dvakrat denne? Lebo celkova denna je 10ml, tak to nie je az tak strasne.. tiez by som vynechala 1-2 dni teraz, inak jednorazovo by mu nemalo nic byt podla mna 🍀
Nič sa mu nestane.nestresujte.
@pribinak
🤣🤣🤣 tak to pokojne moze, dakujem.
Baby dakujem vam vsetkym velmi pekne za ukludnenie. Nechela som stresovat a volat dr. Tiez som myslela, ze bude ok. Dakujem a krasny vecer vam prajem ❤️🙂.
Pro priste (kdyby nahodou) - vsichni by meli mit v telefonu ulozene cislo +421 2 54 774 166 na 24/7 linku toxikologickeho ustavu, kde se vzdycky muzes informovat, ne jen o lecich, ale i o cisticich, kytkach, atd. 🙂
Jednorázovo sa nič nestane. Sú to len vitamíny. Max sa poserie. 1-2 dni daj pauzu. A do budúcna lieky a čistiace prostriedky maj tak, aby sa k tomu nedostal ani zo stoličky. Deti sú vynaliezavé, skúšajú nové veci.

Maximálne sa dobre poserie