Dieťa zjedlo pečiatku: Je to nebezpečné?
Zobryvever mame doma takéto pečiatky
Kým som zbehlo na vecko dcéra sa hrala a prišla som k nej a na oeciatke bolo obhryzene z tohto( obrazok)
Moze sa jej niečo stať?
Nic jej nie je hra sa všetko ako doteraz

A čo konkrétne bolo obhryzene? Nálepka,plast alebo ten farebný vankúšik?
Aha už vidím....no,bude kakať farebné.Nepoznam dieťa,ktoré necucalo fixky,ceruzky,voskovky a iné
Odhryzla kúsok z gumy alebo z hornej nálepky? Podľa mňa jej nič nebude, ale nedovolila by som jej cmúľať pečiatky kvôli tej farbe.
@daranka18 dcera rok a tristvrte - pred tyzdnom vykusla cast z fixky, ktorou sa maluje. Cele usta fialove, zuby... No komedia. a hovienko tiez 🤣🤣 sme sa na nej nasmiali 🙂 a brusko ju nebolelo, nic jej nebolo.
A pre biomatky - fixky uz ma zabavene ;)
@daranka18 bude to oka, môjmu synovi chutili dlhú dobu fixky, musela som ich pred ním doslova schovávať 🙈, vždy vycucal svoje obľúbené farby a potom sa nervil, že už nepíšu - ak vycucal fixky sestre to bolo revu, a keď nemal fixky tak začal hrýzť ceruzky, tak musel kresliť len pod dozorom a toho zas nebavilo, pečiatky detto obrázok okusal alebo prstom zoškrabal, tak pečiatky nekupujem už dávno. Dcéra občas ako maličká, ochutnala ale nie v takom množstve ako to robil on 😅
Jooj zeny ďakujem pekne za povzbudenie
@daranka18 kamoskina mala zboznovala plastelinu 🤣🤣 hold, mame doma gurmanov 🤣🤣🤣🤣
@veronikaszabova aspoň netreba rozmýšľať, čo navariť, treba sa opýtať len na farbu... Vtip, samozrejme... 😉
@bobaas 🤣🤣🤣
Update,po💩 sa a všetko ok🤣 chvalabohu

Obhryzla to také makke na com je farba