Dieťa zjedlo trochu indulóny
ahojte maminy, chcem s aopytat mate niektora skusenost s tym ze dieta zjedlo indulonu?? je to nebezpecne??
@barcinka19 kolko jej zjedlo? moja mavala obdobie kedy si zlizavala telove mlieko kym nestihlo siaknut ....
tak max. vymenis par plienok s riedkou stolicou....ak chces mat istotu zavolaj lekarovi...
Ahoj, určite tam nebude nič toxické. Moj maly zasa v nestráženej chvíli ochutnáva rybaciu masť 😀
nič sa nestane, moje deti zjedli čípky od horúčky, okoštovali jar, prášok na pranie, posledná olizuje piesok, syn jedol špaky čo našiel na zemi.... Neboj sa nič sa nedeje.
@barcinka19 tiez odorucam zavolat na narodne toxikologicke centrum, mne poradili ked syn zjedol kusok nalepky 🙂 (raz zjedol aj trochu teloveho kremu ale nic mu nebolo, preto ak tej indulony nebolo vela, nemalo by to byt nebezpecne, ale pre klud v dusi si to over na tom ntic)
Pokaka sa.Nic mu nehrozi.Urcite nie z Indulony.Ale jedna mamicka tu pisala o prasku na pranie.Tam by som uz strach mala.
@pat_mat_minnie nemusíš ma´t, my sme vtedy volali lekárovi a povedal, že z toho nebude nič.
Ja mam skúsenosť so sudokremom,polku zjedol a polku mal vo vlasoch..prežili sme 😀
Náš v nepozorovanej chvíli uchmatne krémy (Rybilku alebo Mixu detskú, alebo hocičo, čo sa dá vytlačiť z tuby) a otvorí si to a olizuje vrchnáky... Rehlí sa pri tom a je spokojný. Berú ma mrákoty, ale snáď ho to prejde... 😀
moj maly zjedol vcera psovi jeden pamlsok a potom sa dokrmil jeho granulami, a aby mu nebolo malo tak ukradol mop co som umyvala zem a zacal to cucat. myslim za indulona nieje nic vazne. 😀

hadam nie celu tubu
ak si si nie ista, zavolaj na pohotovost a spytaj sa ich, tam dostanes fundovanejsiu odpoved, ako tu.