Dieťa zle počuje
Ahojte, malá mala zápal uší. Od soboty jej je dobré, ale dnes sa jej zhoršil sluch, fakt je hluchá ako poleno. Ráno ideme opäť k dr, to je jasné, ale stretol sa s tým niekto? Ďakujem 🙂
@stellarstar dcéra mala teraz prvý krát, má 5 rokov 😢
ano je to normalne, casom sa to zlepsi, nasa mala opakovanie po zapaloch nemeratelne hodnoty a po par dni/tyzdnov sa to zlepsilo vzdy do povodneho stavu
@kacena4 áno? Lebo dnes sa jej to rapídne zhoršilo, ráno ešte počula normalne a teraz večer počuje len keď jej hovorím skoro do ucha 🤦
ak má liečbu od dr,tak načo tam idete ráno? nepočutie patrí k zápalu,treba uško čitiť,len skraja,čo vidíte a davať liečbu...nie som laik
a žiadna voda do ucha a už vôbec nie šampon
@janinah ATB douzivala v nedeľu a dnes sa jej zhoršil sluch, ja nebuďme nič riskovať. Nech jej uši pozrú, či netreba ďalšie ...
Smer otorinolaryngolog ,ak tam bol zápal . Uško sa potrebuje spamätať po prekonaní choroby.
Ak by nebol zápal,mohlo by ísť o neuroticku hluchotu, že by prekonala ,nejakú životnú udalosť,kt. by jej ovplyvnila sluch, to len tak na margo, čiže smer psychológ.
@lulaby1982 mala zápal, do nedele brala ATB . Na ORL sme boli, tam potvrdili zápal..
Ahoj, my sme mali tiež zápal stredného ucha, dokonca dcére praskla blanka na bubienku... Dostala atb alna 7 dní a doktorka orl, ze ju chce vidieť po 7 dňoch... A na kontrole zistila, ze to stále nie je ok. Z výteru boli po týždni výsledky, streptokokova infekcia (zo skolky). Musela brať atb ďalších 10 dní, dokopy 17 dní atb... A po 17 dňoch kontrola a este stale to nemá dokonale zdravé...
Určite choďte na kontrolu k ORL
@ajsha123 áno, nám hovorili na ORL, že jej prasknú uška a tak aj bolo, lebo jej niečo vytekalo z uška. Určite ideme, to bez debaty. Už ste ok?
Áno. Vo štvrtok sme boli na kontrole po 17 dňoch atb, dnes je utorok... Je to stále v čerstvej pamäti preto som pisala... A to bola v škôlke 3 dni vseho vsudy. Dostala nadchu, plný nos, začala pokaslievat. Na 4.den od prvej nadchy ju uz boleli uši.... Hneď smw šli k orl. Veľmi prudký priebeh choroby...
@ajsha123 presne ako u nás. Ešte jeden deň mala len jedno ucho zvonka zapálené a na druhý už obe uši poriadne ..
Ake atb ste mali na zapal?
@simonecka008 cefzil
Boli sme na ORL a prefukovali jej ucho, zajtra ideme znova..
Predpokladám, že ju to bolelo, chúďatko zlaté 🙁 Zápal tam už nemá?
@ajsha123 jedno uško má trocha začervenané ešte. Nebolelo, vravela, že jej to bolo len veľmi nepríjemné.

Áno po viacerých zápaloch mám vyše 40% stratu sluchu ale nemusí tonbyt váš prípad. Môže jej to prejsť