icon

Dilatácia obličky a teplota u 10-mesačného dieťaťa

evickuska
17. nov 2025

Ahojte. Malicka ma 10 mesiacov idu nam prve zubky, maly nieco doniesol zo skolky a ma teplotku, drzala sa cely vikend okolo 37,2 ale uz ma 38, vcera vecer aj 38,5.
Davali ste od teploty hned ako bolo nad 38? Ci az vyssie teplotky?
Leukocyty v moci som robila, vecer boli negativne. Od rana sa snazim chytit moc, miesto toho chytam 💩🤦‍♀️
Vdaka za kazdu radu.

katica312
17. nov 2025

@evickuska skús trocha teplej vody napustiť do vane a postaviť ju tam u nás to fungovalo a dcéra cikala skoro vždy. A ja od teploty davam vždy podla stavu dietata ked je nervozna aj pri 37.5.

anonym_aa0d32
17. nov 2025

@evickuska sú tie sáčky na odber moču pre bábätká, v lekárni dostať kúpiť. Sú to také maličké sáčky, čo sa nalepia na " cikulu " potom sa na to dá plienka a čakáš, potom rozbališ a máš. 😀

evickuska
autor
18. nov 2025
@anonym_aa0d32

@evickuska sú tie sáčky na odber moču pre bábätká, v lekárni dostať kúpiť. Sú to také maličké sáčky, čo sa nalepia na " cikulu " potom sa na to dá plienka a čakáš, potom rozbališ a máš. 😀

@anonym_aa0d32 kdeze tam sa nam nevycura 🤷‍♀️

evickuska
autor
18. nov 2025
@katica312

@evickuska skús trocha teplej vody napustiť do vane a postaviť ju tam u nás to fungovalo a dcéra cikala skoro vždy. A ja od teploty davam vždy podla stavu dietata ked je nervozna aj pri 37.5.

@katica312 dakujem