icon

Dlhodobá choroba u detí

5. apr 2025

Ženy dobrý večer. Asi sa len idem posťažovať. Neviem čo za vírus hnusný je vo vzduchu,ale toto je horšie ako Korňa. Zajtra ideme do 3 týždňa choroby. Syn ročný je chorý už dva týždne,ja týždeň. Máme neskutočne sople, ja sa už neviem dofukat furt tam je niečo. Malý to isté , sople sople sople. Kedy to už prejde preboha? Všetkým chorým prajem skoré uzdravenie. Nikdy sme neboli takto dlho chorí. Ja som vždy za tri dni ako tak fit.

ladybarbora
5. apr 2025

Ja som toto mala koncom januara. V zivote ma tak nebolelo hrdli,ze by som nevedela prehltat. Tri dni som mala 39,9° bluznila som v horucke (to sa mi naposledy stalo ako dietatu/ normalne vidiny som mala) a potom dalsie dni 38,5°. A trvalo to 2 tyzdne, doteraz mam plny nos.

nikol789
5. apr 2025

My to iste, mala dva týždne, ja som sa dala dokopy za “len” za týždeň….
Ma tri roky, je druhý krát chorá, ale teda poriadne.
4 dni mala horúčky 39,5
My s mužom detto
Bol to masaker … a soplov sa nedá zbaviť ani po 2 týždňoch..

athena27
6. apr 2025

My to isté, prvý krát čo sme tak dlho choré nie a nie sa z toho dostať :( najskôr vysoké horúčky niekoľko dní a ani po 14dnoch sa nevieme zbaviť soplov a kašľa :( nechápem čo je to vo vzduchu

merrysa
6. apr 2025

Nám aj pediatricka povedala, že neskutočne veľa detí ide z choroby do choroby. Syn najprv vysoké horúčky 3 dni, následne kašeľ, sopel. Keď už bol skoro ok, zobudil sa s riadnou nadchou, ktorá trvala týždeň..keď už bol aj z toho skoro vonku, strašne sa mu zhoršil ekzém, takže ďalší týždeň doma..takže 3 týždne kým sa zo všetkého dostal. Ja som túto sezónu mala takú chrípku, že v živote som takto chorá nebola - celý týždeň v posteli a druhý týždeň som sa dávala dokopy aby som mohla normálne fungovať. Veľmi dlho sa teraz všetko ťahá..

ktobytobolpovedal
6. apr 2025

My ideme uz zaciatku decembra 😁😂 ja uz neviem, co je to byt zdravy… naposledy mladsi syn hemofil, dvoje atb vybral za sebou. Ja detto, muz tiez… teraz bol v skolke tyzden a zas sople… vo stvrtok mame prve vysetrenie na alergo, tak uvidime ci sa tam vobec dostane 😂

autor
6. apr 2025

Ženy, dnes už aj manžel citi hrdlo, sople, kycha, akože hlúpa otázka ale je možné že sa vieme ja s malým ešte od neho viac nakaziť? Že už ako tak sa z toho dostávame, dúfam , a teraz muž to schytal. Či sa dá ešte viac nakaziť od muža alebo raz keď si chorý už sa nedá viac nakaziť ? 🙂

autor
6. apr 2025

Prajem vám všetkým skóre uzdravenie, ja už som hotová

katica312
6. apr 2025

Pre povzbudenie. Pridávam sa aktuálne sople už 2 týždne a naozaj len s malým zlepšením a to dávam kalobu aj kapucínku vitamíny...Dcéra bola od začiatku októbra do dnes 12 dní v škôlke. Máme ešte ročnú dcéru a vždy si to vystriedame všetci doma.

ivka21
6. apr 2025

No mi sme s menšími prestávkami chorý od januára stym že v januári horúčky silné 39 čo sme nevedeli zraziť a po týždni znova. Teraz nádcha kašle dokonca ja zápal dutín na ATB a po vyliečení o týždeň zas nadcha

kvietok1233
6. apr 2025

Skúšali ste test na chripku? Dcéra sa dávala dokopy 3 tyzdne, ja som ešte mesiac a pol po chorobe kaslala

janka_266
7. apr 2025

alergia?