Dlhodobá riedka stolica u dvojročného dieťaťa
Ahojte, v januari ideme na gastro ale nemate nahodou niektora skusenost?mame 2r dieta,ktore neni velky jedak. V noci si stale pyta cca kazde 3 hod umele mlieko ktore ma nutrilon allergy care. Mala ma dlhodobo riedku kasovitu niekedy vodnatu stolicu. Alergie ma z krvi vysetrene vsetko negativne...papa ovocie a zeleninu,vela maska a ryb. Musime za nou chodit a stopkat ju. Ci je to zlozenim stravy alebo sa mam obavat vaznejsieho ochorenia. Dakujem za skusenosti.
co je to "stopkat"? za mna tiez v noci sa vela naje a potom cez den nemusi, treba to obmedzit a vnimat mlieko ako stravu nie pitie. v 2r. uz by v noci nemusela mlieko vobec staci jej strava cez den. drzim palceky
Samozrejme že ti cez deň nechce jesť, keď celú noc pije umelé mlieko.. to je iba zvyk, vôbec to nepotrebuje a čo najskôr to zrus... Veď jej trávenie si nemá vôbec kedy oddychnut
@13uzivatelka11 rusime, viem ze je to zvyk ma to max nariedene vodou, skusali sme aj vodu a dokaze plakat aj 2 hod kym nema flasku. Stolica niekedy ok hneda klobaska ale vacsinou riedka zlta,neviem ci z toho mlieka, alebo cosi ine
co je to "stopkat"? za mna tiez v noci sa vela naje a potom cez den nemusi, treba to obmedzit a vnimat mlieko ako stravu nie pitie. v 2r. uz by v noci nemusela mlieko vobec staci jej strava cez den. drzim palceky
@kacena4 stopkam jak husku, neobsedi chodime za nou a krmime ju do 2r striktne sedela v stolicke a skusali sme cokolvek,proste sama neje.
@kacena4 stopkam jak husku, neobsedi chodime za nou a krmime ju do 2r striktne sedela v stolicke a skusali sme cokolvek,proste sama neje.
@kejt85 uff tak krmit ju za chodu je sila, to by som dietatu nikdy nerobila a teda mam autistov ktory nie su velky jedaci, ale maju pravidlo je sa za stolom a kym nezje neodchadza, radsej dam mensiu porciu a prida si ako behat a nutit dieta jest. za mna je to cele zle, aj to mlieko aj to behanie a dzobanie, treba jest naraz za stolom a nie priebezne cely den v behu
@13uzivatelka11 rusime, viem ze je to zvyk ma to max nariedene vodou, skusali sme aj vodu a dokaze plakat aj 2 hod kym nema flasku. Stolica niekedy ok hneda klobaska ale vacsinou riedka zlta,neviem ci z toho mlieka, alebo cosi ine
@kejt85 tak samozrejme že je dosť možné že to má z toho mlieka.. zbytočne ju ideš trápiť na gastro, ak predtým nevysadis mlieko..
@kejt85 uff tak krmit ju za chodu je sila, to by som dietatu nikdy nerobila a teda mam autistov ktory nie su velky jedaci, ale maju pravidlo je sa za stolom a kym nezje neodchadza, radsej dam mensiu porciu a prida si ako behat a nutit dieta jest. za mna je to cele zle, aj to mlieko aj to behanie a dzobanie, treba jest naraz za stolom a nie priebezne cely den v behu
@kacena4 robili sme to nejedla aj tak, posledne 2 mesiace som ju zacala nahanat za chodu...proste sedela v stolicke a nejedla, ma svoj stolcek a stolicku jedine vyvar s maskom tam spapa a to mame aj 2x do tyzdna
@kejt85 tak samozrejme že je dosť možné že to má z toho mlieka.. zbytočne ju ideš trápiť na gastro, ak predtým nevysadis mlieko..
@13uzivatelka11 poslala nas rizikova, ona je predcasne narodena v 33tt tak ze pre istotu a na gastre sa robi odber krv a vzorka stolice nic ine
@13uzivatelka11 poslala nas rizikova, ona je predcasne narodena v 33tt tak ze pre istotu a na gastre sa robi odber krv a vzorka stolice nic ine
@kejt85 a jej si povedala že pije v noci toľko veľa mlieka? Na to ti nepovedala nič?
@kejt85 a jej si povedala že pije v noci toľko veľa mlieka? Na to ti nepovedala nič?
@13uzivatelka11 povedala, povedala nam ze riedit a uberat a to robime...ona aj ako miminko velmi malo papala a zle priberala
@13uzivatelka11 povedala, povedala nam ze riedit a uberat a to robime...ona aj ako miminko velmi malo papala a zle priberala
@kejt85 tak ale stále je to prevažne tekutá strava, ktorou má zaplnený žalúdok. Najlepšie aj pre ňu bude, keď to mlieko na noc zrušis a uvidíš či sa to upraví. s plačom to bude stále, či to urobíš teraz alebo až za pol roka
Pitie mlieka v noci a cez den krmenie za behu. No cele zle. Bodaj by nemala problemy...
@kejt85 Aj ked je predcasne narodena, za hentakych stravovacich navykov sa necudujem, ze ma problemy.
Aj moja bola mliekova, ale v noci nedostavala, nastastie ani nepytala. Tiez mala radšej mlieko ako jedlo. Obmedzila som mlieko, rozjedla sa viac. Ale nikdy sme sa za nou nebehali s jedlom. Sedeli sme vsetci spolu pri stole. Ma o dva roky starsieho brata, isto by to opakoval tiez to by uz co bolo behat za detmi, aby milostivo jedli. Zly jedak bola od narodenia, ale vycvicila som sa.nerobit z jedla vedu a nedat najavo, ze ma to trapi. Rozjedla sa v puberte.
Preliata vodou a mliekom. Kazde 3 hodiny je v noci par tyzdnove dieta a nie 2 rocne. Prostw to musite zrusit
Ak ma cez noc brusko plne mlieka tak to travenie ide non stop. Proste toto zruste
Jedniducho aj za cenu placu. Nqco by jedla cez den ked ji v noxi nalejes mliekom
A zrus aj to pobehovanie s jedlom. Proste vytbaras jej zle nqvyky aj ked ro myslis dobre.
@kejt85 keď nemá alergie, tak treba zrušiť mlieko v noci. Aj keď reve. Keď sa jej stolica do 2 týždňov od vysadenia mlieka nezmení, tak choďte na gastro. Ale to mlieko s vodu v noci povedzme 4x, tak z toho by som sa s prepáčením posrala aj ja.🙄

Samozrejme že ti cez deň nechce jesť, keď celú noc pije umelé mlieko.. to je iba zvyk, vôbec to nepotrebuje a čo najskôr to zrus... Veď jej trávenie si nemá vôbec kedy oddychnut