Dlhodobá zápcha u dieťaťa. Čo pomôže?

erika2x
18. máj 2014

Ako dlho vaše deti nekakali, priznám sa my 2 týždne, nič nepomáha duphalac, teplá voda,, slivky, nič. Najprv nechcela, teraz aj tlači ale nedá sa jej. Čo robiť?

mnamko
18. máj 2014

v lekárni predávaju pre deti klystír,po ňom to určite pojde

bocianka123
18. máj 2014

@erika2x - nepíšeš, aký vek má dcérka... kedže toto je otázka, tak nebudeš môcť reagovať. (iba ak by si cchela cez IP) .. ak ide o dojčené dieťa... také nemusí kakať aj dlhšiu dobu, pár dní... ale tie 2 týždne je už dosť teda. ale ako spomínaš, že teplá voda, duphalac, sušené slivky - ak toto všetko užíva priamo tvoja dcérka, tak je už asi staršia... a to už 2 týždne je ozaj dlho. treba ísť k dr.skús ešte klystír - ja som si ho doma vyrobila pre syna sama - teplá voda, mydlo a šup ... samozrejme len pár možno kvapiek, viac som si netrúfla a okrem toho aj glycerínové čípky .

bibistec
18. máj 2014

no u nas bol tento problem sposobeny alergiou na bielkovinu kravskeho mlieka. pozor je to nebezpecne nemoze tak dlho nekakat, chod na gastro nech zistia pricinu. inac nam pomohli glycerinove cipky

soniatko
18. máj 2014

my to riesime tiez. v piatok som bola dokonca s malou u dr, lebo 12 dni sa nemohla poriadne vykakat. nepomahali slivky, kamilkovy caj, uprava stravy. dr nam odpurucila Duphalac a glycerinove cipky - po nom sa vcera krasne vykakala a nakoniec mala do vecera este 3X hnacku.

mata95
18. máj 2014

často mam smalou tento problem a nam pomaha najmä zvyšiť prisun tekutin, mätový čaj a actimel pomôžu stale

ellca123
18. máj 2014

skuste kupit v lekarni sypany cajik SENNA -zalejte len trosicku sypaneho caju / ked kupite hotove v sackoch caj je prisilny/
pomaha pri zapche,nepouzivat dlhodobo,ale raz za cas v pohode aj pre mensie deti

ak vyluhujete slabi cajicek bude to OK