icon

Dlhodobý kašeľ u štvoročného dieťaťa. Ako pomôcť?

Včera o 07:26

Ahojte, moj 4,5 rocny syn kasle uz 5.-ty tyzden.Od zaciatku ma vlhky kasel.
Pred 2 tyzdnami pediatricka urobila stery, az krv mu zobrala, vsetko mal negativne (chlamydia, cierny kasel,alergie, krvny obraz v norme, crp neg.) Dala mu trifed + pamycon do nosa na nadchu.Minuly piatok uz bol v pohode, zakaslal max 2x do dna sucho, nic hrozne.Na kontrole lekarka vysadila trifed aj pamycon, hovorila ze uz moze ist do skolky.Teraz je streda, a rano zase kaslal vlhko.Ma aj miernu nadchu.Co to moze byt pre boha? Nejake rady ako by som mu mohla pomoct? dakujem

anonym_f51b3d
Včera o 07:43

Alergia? Kvitne všetko mozne. Skúsila by som antihistaminika či sa mu nepolepsi

zuzubb007
Včera o 07:47

Dcéra mala toto isté, 5 týždňov ju to držalo ale v novembri, nakoniec dostala antibiotiká a bol pokoj chvalabohu bola som na nervy, všetko mala čisté

patrike
Včera o 07:47

Alergia. Takto sa vie maskovat, to negativne CRP tomu zodpoveda.
Tiez som to tak mal, drazdivy kasel na jar.

sim_simonka
Včera o 09:12

Ja si tiež myslím že to môže byt alergia. Syn tiež okolo 4. roku neustále kašeľ, myslela som že choroba a potom to zázrakom prešlo. A na ďalší rok, presne v tom istom obdobi, okolo marca to iste. Tak soľ išla na alergologiu a už sa lieci

kiki68
Včera o 12:30

Asi najskor astma/ alergia, po infekcii ako je napr RSV sa moze vyvinut astma a tieto poruchy. Tak mozno pneumolog/ imunolog. Mozno pre deti inhalator- sultanol, je k tomu vortex maska pre deti na predpis. To vie dost pomoct. Za mna tiez skuste solnu jaskynu a terapiu tohto typu. U nas pomohlo