icon

Do akej teploty môžme chodiť na prechádzky v zime?

lusia222
9. dec 2012

Ahoj,kedze mi moja dvojmesacna dcerka nechce spavat chodim s nou na prechadzky. Chcem sa opytat do akej teploty pod nulou sa moze chodit v zime s takym malickym miminkom von a na aky dlhy cas. Vopred dakujem za pomoc 🙂

Strana
z2
trojmamka
9. dec 2012

Na teplomer som sa nikdy nepozerala.Pokiaľ nebola víchrica boli sme vonku leto zima cca 2x po dve hoďky v lete 3x.Krpcov som vždy poriadne naobliekala na cibuľku keď už bolo fakt moc zima cez strechu som prevesila plienku a chodili sme.Určite si myslím,že zdravšie pre bábätko je chodiť s kočíkom po vonku v -20°C ako sa prechádzať po nákupných centrách kde je teplúčko alebo byť celú zimu v byte v ktorom sa kúri.

dadav
9. dec 2012

Ja súhlasím s @matozazzo ... -5C... 😀 Celá odpoveď - Pravda !!! 😀

ocko78
9. dec 2012

ahoj , aj my sme chodili aj v zime s takym malym babatkom ci bol dazd mraz..dennodenne vonku..len v tych najvacsich mrazoch max hodinka niekedy ani tolko nie lebo ja som nevydrzala mrznut 🙂

xenicka13
9. dec 2012

ja som akosi ani na teplomer nikdy nepozerala, vonku som s demi stale, co im mohlo byt, ked som ich mala vo fusaku z praveho barana 😅 😅

luciferkax
9. dec 2012

Ja som chodila s mojimi deťmi von každý den, pokiaľ nebola riadna víchrica 🙂 ak bola fakt zima, mínus 15, 20, tak sme šli len na polhodku, hodinku, ale vždy sme šli.. šak to najmenšie bábo je schované v kočíku, dám o deku viac a vačšie je odolnejšie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

salma22
9. dec 2012

na vychadzky treba chodit s detickami aj ked iba na kratke v zime to netreba prehanat ( z dlzkou vychadzky) ...a ked niesi si ista tym ako je oblecena daj o deku viac..... a urcite nezamrzne 😉

sue
9. dec 2012

Náš mladý pán sa narodil 8.januára, 8.februára sme boli na Veľkofatranskom kriváni, 8.marca na Chopku, bez fusaku, v ergonomickom nosiči a mojej bunde - vsjo v poriadke. Doteraz sme nebrali ani 1x antibiotiká. Stačí toto ako odpoveď?

Pokiaľ sa dieťa nenarodí predčasne a nemá žiadne zdravotné problémy, pobytom vonku v akomkoľvek počasí mu len pomôžete.

ustrachana
9. dec 2012

moj maly sa narodil predcasne, bol po narodeni viackrat operovany, ako 5 tyzdnoveho ho prepustili z nemocnice a druhy den sme uz kocikovali a bol 14 december, mrzlo a bola riadna zima a vonku sme boli 2 hodky doobeda a 2 poobede a tak to islo kazdy den a dnes ma 13 mesiacov a nebol ani raz chory.

adula3334
10. dec 2012

my sme chodili kazdy den a na dlhe prechadzky..maly si pekne pospal,ja som nabrala novu energiu...ved babo nenosis na rukach..pokial je v kociku,nema sa k nemu ako studeny vzduch dostat..ved si tam pekne nadycha a je ako v buknri...ako babatko nebyval chory,dokonca ani soplik sme nemali...myslim si,ze som robila dobre a budem tak isto aj pri druhom...lepsie ist von ako dieta drzat doma v prekurenom byte

mandragora22
21. jan 2013

ahoj, ja som chodievala s babatkom v zime do max. - 10 stupnov a v lete do max. 25 stupnov, aj to len v tieniku, inak radsej doma v chladnejsom ovzdusi 😉 a vlastne, robim to tak aj teraz, ma tri rocky 🙂

Strana
z2