Dobrá ozdravovňa alebo kúpele pre 3,5 ročné dieťa
Ahojte poradte mi nieco co je aj na urovni pre 3,5rocne dieta s castymi infektami dychacych ciest.v lucivnej sme boli ale chcela by som aj nieco ine vyskusat.
Helios uz nefunguje. Skusim sa este popytat zajtra mamy ze kde sme boli ajo deti na dychackach ale je r
Tomu 20 rokov neviem ci este budu vobec fungovať
@leonor125312 zelezno som pozerala.funguje to este ale tam by som nesla.lebo za tie peniaze uz mam kupele zaplatene a su na vysej urovni ako zelezno.turcianske teplice to je len pre dospelych nie?ja ocom viem pre deti je lucivna horny smokovec srobarov ustav a stos.co sa tyka dychacych ciest.
Baby, ak chcete naozaj dieťaťu pomôcť, robte mu takéto ozdravovne vy počas celého roka - ako? Každý deň bez ohľadu na počasie byť von, každý víkend túra v lese alebo horách, v lete turistika - prenajať chatku uprostred hôr a byť tam. Kombinovať to s plávaním a otužovaním....
@janula2511 v tepliciach sme boli ako deti.takze je to aj pre decka.🙂ale neviem ci je to pohybové alebo dychacky

Ahoj my ako deti sme boli v železnô skus kuk.ci to este fuguje ,ďalej v turc.tepliciach, vo vys.tatrách helios. Lucivna. A uz ani nepamätám: )skys pogooglit