icon

Dojčím a pracujem na počítači zároveň

zuzkaremiaska
5. feb 2011

Maminy, chcem sa opýtať na váš názor na dojčenie a zároveň prácu na PC. Nakoľko mám dosť ,,duracelkovú,, dcéru (6mes.), na PC a net sa dostanem len počas dojčenia. Je to každodenný rituál od jej narodenia. Myslíte si, že to môže malej nejako uškodiť? Môže mať PC vplyv na jej zdravie a psychiku? Lebo je dosť nervózna, málo spí, len pri prsníku zdriemne. ďakujem za názory a rady.

renatka100
6. feb 2011

Myslim, ze okolo nas je uz tolko ziarenia, ze PC dietatu nemoze uskodit. Ked nie je vystavene priamo teplu, prip. ventilatoru, nemas sa coho bat. Prip. maj vypnuty bluetooth a vsetky vysielace z PC.

mamutka
6. feb 2011

no, moj bol tiez vzdy taky energicky, strasne malo spaval a po prvych mesiacoch som prisla na to, ze ak sa vobec chcem dostat na net, tak jedine pocas dojcenia, kym on cucka, ja mozem jednou rokou daco tukat....on mal skryty reflux, sal velmi dlho zakazdym, pritom si pytal aj kazdu hodinu ci polhodinu, tak hold som pritom hocikedy aj sedela pri pc.... ked si vezmes kolko do seba napcha blbosti a E-ciek ked bude na beznej strave, a co vsetko dycha ked idete von a okolo vas husta premavka.....tak toto ho hadam nejak neovplyvni....

lucik106
Odpoveď bola odstránená