Doktorka napísala, že dcéra má slabú hygienu
Boli sme na výstupnej prehliadne. S dcérou predcasniatkom mala 3 roky v marci. Ide o to, že doktorka do papierov napísala, že odporúča zvýšeniu hygienu. Nikdy nám nič nepovedala, keď sme u nej boli. Dcéra je každý večer okúpaná. Umývame zuby 2x denne, oblečenie každý deň čisté od hlavy až po päty. Sveter nechávam niekedy dva dni ak sa nezaspini. Cítim sa teraz dosť strašne akoby som sa nestarala o ňu. Stalo sa Vám niečo takéto?
Mne sa stalo u zabarky že 10 ročný syn má kaz tak sa vyjadrila že pri zanedbávanie starostlivosti sa môže volať socialka s takýmito blbymi poznámkami lekárky som sa stretla prvýkrát ,mladá po škole arogantná ľudia od nej odchadzaju
Zavolaj jej. Mňa by to zaujímalo aj z toho dôvodu, či šlo o zlú hygienu, alebo dieťa potrebuje vyšší štandard ako "bežné" deti narodené v termíne. Lebo ak áno, mala by som na ňu ďalšiu otázku, či si takto nezarábame na precitlivelosť a alergie. 🤷🏻♀️ Vysoký hygienický štandard je u ľudí s výrazne oslabenou imunitou, onkopacientov... U detí hádam chceme posilňovať ich prirodzenú imunitu 😏 Moji dvaja starší súrodenci sú obaja predčasne narodení. V 60-tych rokoch! Obaja majú oveľa zdravší koreň ako ja. A to som bola v termíne a oveľa väčšia a ťažšia. Mama sa o nich nijako špeciálne nestarala keď odišli z pôrodnice. Majú skoro šesťdesiat, sú zdraví, vitálni, vzdelaní a oveľa tvrdšie nátury ako ja 😏

Ešte je aj možnosť, že to tam ostalo od predchádzajúceho dieťaťa a doktorka to nevymazala. Aj také sa stáva.