icon

Doplnky výživy Andrej Medveď - Imunko

7. feb 2022

Ahojte, máte niekto skúsenosti s doplnkami od pána Andreja Medveda, prípadne konkrétne s Imunkom? Či naozaj pomohlo? Neviem sa nikde dopátrať aké má pán Medveď vzdelanie, čo konkrétne študoval, že vyrába vlastné doplnky alebo ci ich niekto kontroluje, že sú ozaj vhodné pre deti. Ďakujem pekne

ivkav5
11. jan 2024

@nikaeli on sa len vyhovára stále na legislatívu a na to, že nesmie uviesť na produkty, že sú vhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy a podobne..ale prečo, keď sú to vraj zložením tak čisté produkty? Kdesi v nejakom fóre som o ňom čítala, že jeho produkty sú nejaké pochybné produkty z číny, ktoré tu len prebaľuje, písal o tom nejaký chlapík 🤷🏻‍♀️ vôbec by som sa nečudovala, keby tomu bolo tak…

michaelanova
31. jan 2024

Ahojte,ja sa pridam,pytala som radu pre syna,ze ho mam kontaktovat cez mail,tam si vypytal 30€ s tym,ze musime zmenit stravu,ale v tych 30€ nie je ziaden jedalnicek,ze to si musim nastudovat sama,tak som nechapala,za co mam platit,komunikacia v skupine velmi arogantna,mna zaraza t neoverena kvalita produktov a to mnozstvo,ktore ordinuje,za mna velke minus,neverim mu

374andy
31. jan 2024

@michaelanova ja nechápem to množstvo doplnkov, 1 ročnému dieťaťu kľudne 6 produktov naordinuje....a nizkosacharidovú stravu...mala som ho za super človeka ale v poslednej dobe tie jeho odpovede, čím ďalej tým hnusnejšie odpovedá ľuďom ktorí ho dobre že neuctievajú...

inge34
11. feb 2024

@maruskaaaa Odkial mate informácie, ze je scientolog? To sa da nejako relevantne zistit?

nikaeli
11. feb 2024

@ivkav5 mne to nijak nevysvetlil, osopil sa na mňa, že keď mu neverím, mám hľadať pomoc inde. A to ma zarazilo. Predtým, ako niečo začnem užívať, čítam letáčik. Či je to pre mňa, či pre deti. A keď mi niekto odporúča pre 5 ročné dieťa produkt nevhodný pre deti, tak sa pýtam prečo 🤷🏻‍♀️

Mňa prekvapuje, keď mamička vymenuje 10 produktov, ktoré užívajú, dieťa je stále choré a ona sa spýta, čo má pridať..

dominica27
16. feb 2024

Ďakujem po prečítaní tohto fóra ma to odradilo od kúpy Imunka 😂🫣

sbear
16. feb 2024
sbear
16. feb 2024

@margaretka3s no ja byvam v tej lokalite casto, Bacuch je vedlajsia dedina. Je to horska studena oblast a ludia tam prevazne chovaju zvierata na uzitok. V zime je tam mrtne zima. Ludia su tam dost drsni spravanim. DTakze sa necudujem ani jeho sposobu reci, ktoru tu spominaju. Sice podla vas zije v BB, ale zrejme mu to spravanie ostalo.

sbear
16. feb 2024

@ivkav5 v tom uvedeni na produkty, ze su vhodne pre deti... ma pravdu. Musel by robit velke testovania a zaplatit za to plno penazi, aby to tam mohol dat. Ani velke zname firmy doplnkov vyzivy to nerobia, lebo je to strata penazi.

sbear
Autor odpoveď zmazal
daniellasv
Autor odpoveď zmazal
matas13
5. mar 2024

@ivkav5 Dobrý večer, ja som normálne zhrozená, mne sa stalo niečo obdobné, normálne ma to na niekoľko dní vykoľajilo, už nikdy nebudem podporovať produkty od tohto pána, och

ivkav5
5. mar 2024

@matas13 verím vám, ja som si odvtedy nezakúpila ani jeden jeho produkt…tie nechutné reči mám dodnes v hlave 😩 a ešte sa na tom bavil

milka1988
11. mar 2024

Chcela som kúpiť m33 ale po prečítaní skúsenosti siahnem po niečom inom.

tayla
12. mar 2024

@milka1988 m33 je paráda, ale ty radšej dáš na názor "dotknutých" mamičiek 🤣🤣🤣

milka1988
12. mar 2024

@tayla nie nepáči sa mi spôsob ako sa ten pan vyjadruje a z toho dôvodu to radšej kúpim a nepodporím ho. Myslím si ze na tehu je dosť skvelých produktov kde si viac zaslúžia a ocenia môj nákup amoje €. Kto sa nevie správať nevidím dôvod ho podporovať. Ty rob ako ty chces ja budem ako ja sa rozhodnem

tayla
12. mar 2024

@milka1988 tvoja voľba, ja ti len píšem, že ten produkt stojí za tie peniaze a je mi jedno, čo tu niekto popísal...

milka1988
12. mar 2024

@tayla no veď ok potom neviem prečo si musela môj názor a rozhodnutie komentovať ked ti to je jedno 🙈 ale nevadí všetko dobre želám

ivkav5
12. mar 2024

@milka1988 ja ako “dotknuta mamička” som napr. produkt vyskúšala a nielen jeden, mala som tú česť rok skúšať produkty tohto pána (ešte pred telefónatom, kedy som s nim šla riešiť iné zdrav. problémy), ale ani jeden z produktov mi nepomohol 🙂
M33 je sprej, ktorý podľa mňa absolutne na nič nepomáha, odskúšala som asi na 10 vecí, s kt. by mi akože mal pomocť ale nepomohlo 🙂 Za mňa vyhodené penaize do luftu.

sbear
25. mar 2024

Hladala som dlho probiotoka, vela ludi mi odporucalo Andrej Medved. Su vsak predrazene. Nakoniec som sa rozhodla, ze si budem robit sama doma kefir z kefirovych hub. Ked si clovek robi sam doma, moze pouzivat rozlicne mlieka a je tam vraj viacej probiotik ako v tabletkach. Ostatne doplnky Andrej Medved su stale iba doplnky. Ja osobne uprednostnujem prirodu, cize zeleny jacmen susena stava, sipky, ovocie a zelenina co najviac kvalitne, aj ked vyzsia cena. Kurkumove tabletky, chlorella Thaiwan alebo ine tabletky, ak su 100% prirodne a tiez ich treba striedat, lebo su to lieciva. Akonahle ma nejaka znacka uz nieco prekombinovane alebo umele, tak sa radsej oplati kupit za vysiu cenu nejake bio ovocie, mrazene, cerstve a podobne.

mbta
5. apr 2024

@tayla dotknutych mamiciek?keby som mu volala o pomoc ohladom zdravia,a ten uchyl zacne mat tie prasacie reci,urcite by si odomna svoje vypocul,a to si pis,varovala by som vsetky maminy! je to chory clovek,a ty budes jedna z jeho klegyn zrejme,ked ti nevadi,co sa pyta zien,fuj!

tayla
5. apr 2024

@mbta predstav si, ja som s ním volala a absolútne žiadny problém...

mbta
5. apr 2024

@tayla noo asi nie si jeho typ😝..zeby si to tie baby vymysleli?

nelinka1311
5. apr 2024

@tayla tak nám tento sprej tiež absolutne nepomohol.velmi sklamaná som bola,koľko stál a 0 bodov

alezia
24. apr 2024

@milka1988 Zrovna M33 podla mna nie je jeho vyrobok, nasla som ho aj na inych strankach. Inak ja som tiez vahala ci od neho nieco kupit ci nie, ale kedze som sa nikde nedocitala ake ma vzdelanie a na základe coho si dovoli odporucat doplnky na konkretne diagnozy, nekupujem nic. Plus to spravanie co tu citam je len ceresnicka na torte

kili77
1. máj 2024

Ďakujem za vaše recenzie 🙏 tiež mi bol doporučený ale po prečítaní och nie ..Mám otázočku či ste našli niekoho 100% komu dôverujete a hlavne pomáha

jolie123
1. máj 2024

@kili77 Poslala som Vám správu 🙂

flakinka
6. máj 2024

@jolie123 mozem aj poprosit? Dakujem 😊

jolie123
7. máj 2024

@flakinka Máte správu 🙂

ppatrisa
20. máj 2024

@jolie123 dobry den, aj ja poprosim o kontakt niekoho dovernejsieho ako AM. Dakujem