icon

Dvojitá dávka lieku

lubiss
13. sep 2015

Dievcata prosim o radu !! Syn berie atb ospamox 500 kazdych dvanast hodin...mam pspamox 1000 a davala som mu ho na polovicku ale syn bol u sestry na viken a ta nepochopila moje pokyny a tabletu mu davala celu !!!!!!! Teraz sa bojim co by sa mu mohlo stat je to konska davka alebo co robit v popripade synovi zle nie je netvari sa tak 😢

1234lubka
13. sep 2015

@lubiss ist na pohotovost?? Ved vpribalovom letaku musi byt napisane co robit ked uzijes viac lieku ako mas...teda ako ma uzivatel

pribinak
13. sep 2015

Zavolaj si na pohotovosť

cristi
13. sep 2015

zavolaj na pohotovost,tam ti iste daju odbornu radu 🙂

lubiss
autor
13. sep 2015

Skusim no nema znamky predavkovania naposledy mu dala tabletku o 5rano a nic sa nejavy ze by mu bolo ach nervy

mamadoma
13. sep 2015

Nie na koníka, ale na pohotovosť treba ísť a čo sa nedá pochopiť na tom, že dať polku tabletky a nie celu. Držím palce nech je syn v poriadku.

koniarova
13. sep 2015

@lubiss Nestresuj. Nič mu nebude. Ale na pohotovosť by som zavolala.

sissy27
13. sep 2015

@lubiss keď už si ako prvé otvorila internet, tak si vygoogli príbalový leták ospamoxu a tam je na 100% napísané, čo robit v takejto situácii... ak sa ti to nepodarí, tak volať lekársku pohotovosť a tam ti poradia...
ja neviem, nechcem nikoho uraziť, ale kam sme sa to dostali, keď prvá reakcia na čokoľvek je "modrykonik.sk"...

lubiss
autor
13. sep 2015

Neotorila som ako prve internet ale v letaku je napisane to co v kazdom beznom .... A sem som napisala preto ze sa mozno niekomu nieco take prihodilo! ale dakujem uz som volala je to v poriadku nic sa nestalo

libka1
13. sep 2015

no uz asi nic nenarobis, prever si to na tej pohotovosti, ale nemyslim si ze by to bola nejaka davka co by ho na zivote ohrozila... akurat ti poradia ze co dalej s uzivanim podla mna, ale tak predpokladam ze ti povedia ze uzivat dalej v standardnej davke. zavolaj tam a budes mat srdce na mieste.

lubiss
autor
13. sep 2015

Ano uz som volala je to v poriadku vraj sa beru aj vyssie davky tohot takze sa nic nedeje..chvalabohu

libka1
13. sep 2015

@lubiss tak vyloz nohy a uzi si zbytok vikendu. pekny vecer prajem! 🙂