icon

Dvojmesačné sondované dieťa je umiestnené v dojčenskom centre v Košiciach

janamakulova1
10. sep 2021

Dobri vecer moje dieta ma 2mesiace aje sonsdovane aje umjesteni vkosiciach udojcenskom centre nevjed

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
klarissa25
10. sep 2021

A teraz skus po slovensky..

nelca0510
10. sep 2021

@janamakulova1 co si tym chcela povedat?

yollanda
10. sep 2021
deti95060810
10. sep 2021

@nelca0510
@klarissa25
@bambulienka25
žienky, asi je to autorke ľúto , trápi sa a nevie si rady.... si myslite že ste jej svojimi odpoveďami pomohli? Niekedy to preháňate, skúste sa vžiť do situácie autorky... 🙄

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
lala123
10. sep 2021

@bambulienka25 troska empatie by ti neuškodilo.....

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
martina1201
10. sep 2021

@bambulienka25 mne keď manžel volal že dcéru zrazilo auto a mám jej zavolať, tak som sa tak roztriasla, že mi aj mobil z ruky vypadol. Verím tomu, že to čo písala autorka diskusie písala cez slzy a strach a bolesť a zle psychické naladenie.... Fakt treba len trošku empatie. Veľa veci sa dá rozlúštiť rovnako ako tento text, aj keď nedopisany.....

nelca0510
11. sep 2021

@martina1201 ale ja chapem ci pisala,ale nechapem,co sa chcela spytat a zalozila na to diskusiu

jaskolka
11. sep 2021

Iste chápem, že je rozrusena, ale z tej hatlaniny sa nedá určiť, čo potrebovala, či len zdôveriť sa, alebo spýtať sa, či niekto pracuje na tom oddeleni, pripadne ci ma skúsenosti s niečím podobným, alebo aký je dôvod.
Ak je tam dlhšie, tak už sa dá trochu s chladnou hlavou premyslieť, čo sa chce opýtať a napísať, o čo konkrétne ide.
A keď je to čerstvé, tak neviem si predstaviť, že práve v tom okamihu, ako by odviezli dieťa, by matka ako prvé letela na MK vypisovať co sa stalo.

nelca0510
11. sep 2021

@jaskolka a ešte to je aj profil založený september 2021. Snáď sa autorka ozve

janamakulova1
autor
12. sep 2021

Dobri den chcem sa opitat ci niekto neje ztakim problemom ja jasom mam2mesacneho synceka nevje papat len je dondovani aje umjesteni ukosiciach udeckom domove bes na si dovolili dat ho tam pekne prosim nejetu taka mamka cosa stretla stakim pripadom abo zcafim refleksom nevjeme nic kedi bi mohol zacat pit zflase sam dakujem vam