icon

Dvojročná dcéra má znovu mrle

bibka44
10. apr 2018

Ahojte, prosím maminky, je tu niekto s rovnakym problemom? Mám 2 rocnu dcérku, vratili sa jej mrle, ktoré sme prekonali v októbri .. dobrali sme vermox, bol klud, vsetko som vyprala vyzehlila, po kazkom kakani sprcha, čisté uteraky po kazdom utretí, rano sprcha, nechtiky nakrátko, cesnakové jedlá, sladkosti žiadne, preliečená celá rodina.
Pre mna je to tak hrozna vec, ze som sa dlho spamatávala a ked som to teraz opat našla malej v stolici, skoro ma prekotilo. Moja dcéra sa začala v noci budit ale idu jej zuby, tak sme to pripisovali tomu.. ale teda nie su to len tie zuby... Prosim vas viete ma niekto ukludnit ze to prejde a vyrastie z toho ? alebo mi poradiť niečo aby som pomohla sa zbaviť toho uplne? ja som taká prestrašená, ze sa mi nedá spať, jesť a myslím len na tu jednu vec ☹ prosím pomoc.. ☹

Strana
z2
bibka44
autor
10. apr 2018

@katrin21 skusim dakujem pekne

zubrienka3
10. apr 2018

bibka44 Enterina sú výborné, sú to fľaštičky, tie sú vhodné pri akútnych stavoch, hnačky, pri ATB a pod, BioGaia sú tiež dobré a všeobecne ešte Biopron, tie sú všetky dobré. Výrobca Probiofixu upláca lekárov, preto ich odporúčajú.

bibka44
autor
10. apr 2018

@zubrienka3 no tak to je paráda ozaj 😞 velmi pekne dakujem, tak ked tak kupim radsej tie

kk77
10. apr 2018

Podla mna sa znova nakazila. Aj moja dcera mala 2 krat po sebe a to uz bola pubertacka a dokonca som to chytila aj ja. Vermox, znova vsetko oprat, ozehlit, dlazky poumyvat, povysavat. Pamatam si, ako ma to deptalo, ale neboj, vermox ucinkuje velmi rychlo. Budedobre!

bibka44
autor
11. apr 2018

@kk77 dakujem velmi pekne za podporu ano depta ma to elmi. Uz som bola u lekara po vermox aj pre seba nech sa preliecime vsetci verim ze posledny krat.

bibka44
autor
11. apr 2018

@alby2014 prosim vas pekne ako sa vola sirup kt.mate doma z nemecka? Chcela by som ho tiez objednat..

alby2014
11. apr 2018

@bibka44 pyrcon..ale oplati sa, aby ti ho niekto kuil a poslal, lebo postovne z Nemecka je drahsie ako ten sirup. Maju aj v Rakusku urcite.

bibka44
autor
11. apr 2018

@alby2014 velmi pekne dakujem kupim ho

zaanaa
28. dec 2024

@bibka44 dobrý deň, viem že stará téma, ale dcérku toto postihlo prvý krát teraz, tak som vystrašená, má 5 rokov boli sme dnes na pohotovosti a dala nám vermox ale ako tu čítam mnohým sa to vracalo :( ako ste potom dopadli vracalo sa vám to ja mám hrozu z toho :(

vifonik
18. máj 2025
@zaanaa

@bibka44 dobrý deň, viem že stará téma, ale dcérku toto postihlo prvý krát teraz, tak som vystrašená, má 5 rokov boli sme dnes na pohotovosti a dala nám vermox ale ako tu čítam mnohým sa to vracalo :( ako ste potom dopadli vracalo sa vám to ja mám hrozu z toho :(

@zaanaa pri synovi sa to vracalo raz za rok/ za 1,5 roka už z toho vyrástol, ale mám dcéru začala chodiť do škôlky a už má 2 krát mrle ….. každý koho sa na mrle opýtam, mi povie, že to jeho deti nemali, preto sa cítim že čo sme my nejakí špinavci doma? Robím proti týmto návštevníkom všetky potrebné opatrenia periem na vysokej teplote, žehlím, dezinfikujem, preliečená celá rodina, opakovane aj po tych 3-4 týždňoch ….. za nejaký čas máme pokoj a šup teraz po pol roku opäť

zaanaa
15. okt 2025
@vifonik

@zaanaa pri synovi sa to vracalo raz za rok/ za 1,5 roka už z toho vyrástol, ale mám dcéru začala chodiť do škôlky a už má 2 krát mrle ….. každý koho sa na mrle opýtam, mi povie, že to jeho deti nemali, preto sa cítim že čo sme my nejakí špinavci doma? Robím proti týmto návštevníkom všetky potrebné opatrenia periem na vysokej teplote, žehlím, dezinfikujem, preliečená celá rodina, opakovane aj po tych 3-4 týždňoch ….. za nejaký čas máme pokoj a šup teraz po pol roku opäť

@vifonik dobrý deň, ja som si až teraz všimla že ste mi vtedy odpísali, tak ďakujem za odpoveď, moja to zatiaľ odvtedy nemala(chvalabohu) ale tiež je to taký pocit že doma máme čisto a stále periem ako aj vy píšete všetko čistim, dezinfikujem, ale vtedy mi dr povedala vraj niekto je na to náchylnejší niekto nie..tak možno aj preto sa to niekomu viac krát vráti :( len moja to asi mala aj preto že si okusuje nechty snažím sa na to dohliadať ruky umývame stále len predsa len keď sa aj v škôlke hrajú v piesku alebo kdesi na dvore to človek neustrazi ako si ruky umyje a pod. Len veriť že sa táto pliaga už nevráti 🙈pekný deň prajem

Strana
z2