icon

Dvojročný vidí rebrík tam, kde nie je

5. máj 2022

Ahojte, čo si o tom myslíte? Dnes syn ukazovsl na niečo ručičkou pred sebou chvíľu a večer nás "privolal" ukazoval prštekom na kreslo v obývačke a pýtal sa čo to je? Aha rebrík, rebrík opakoval... pýtame sa ho kde ukáž!? Došiel ku kresielku a začal rozhadzovať veci na ňom a nadvihovať a opakoval rebrík. Keď som ho uspávala dnes, znova nadvihoval perinu a skúmal ju a vravel rebrík.
Troška som z toho vydesená. Čo to môže znamenať?

Strana
z2
misov
6. máj 2022

Celkom som sa zlakol, ked som to precital. Nieco podobne sme mali v rodine par rokov dozadu, a pomohol az exorcista. Dieta videlo bezne predmety ako gril alebo pajkovacku na nahodnych miestach a casto sa vedelo az rozplakat, ked mu ini neverili. Doktori nevedeli diagnostikovat nic, tak ho rodicia vzali k nejakej odriekavacke - samanke. Ta sa toho velmi zlakla, ale vravela, ze to nie je az take nezvycajne. Mozno ze mate v domacnosti zlu karmu alebo bolo vase dieta prekliate satanistickou kliatbou.

h2
6. máj 2022

@misov 🤦🏻‍♀️

h2
6. máj 2022

Autorka, keď synček pekne rozpráva, tak sa ho skús opýtať. Aký rebrík? Kde je? Ako vyzerá? ...

lrnka
6. máj 2022

@misov potom čo sa to stalo, že môj malý videl uja tak mi sesternica povedala, že mohol vidieť uja, lebo tu býval starší pán a zomrel ale nevedel a povedať ci v dome ci kde. Vraj si zavolal záchranku a nevedia ci zomrel keď prišli k nemu domov alebo cestou v sanitke alebo v nemocnici. Sesternica vie, len ze sa im ho už nepodarilo zachrániť. A nech si píšete ci chcete tie ci neveria, ja viem ze moj maly keď bol ešte mimi o videl bytosti. To by ste museli vidieť ako sa tváril keď sa zapozeral na jedno miesto. Najprv sa fest usmieval zrazu sa bal jacal plakal a vždy keď zaspaval tak na to miesto aj pri postielke nad postielku pozeral usmieval sa akoby ho ta bytosť uspavala preto som sa jej nebala lebo si myslím ze to bola moja babka
@misov

autor
6. máj 2022

@misov ježkovi ma nestraš!

lrnka
6. máj 2022

Nestrasis tak to bolo. Ale ja osobne sa duchov nebojím ak ten človek bol dobrý počas života alebo ak je tvoja rodína, sa nebojím. A viem ze co videl toho pána co mu nosil auta do ruky tak sa s ním chcel hrať a to site pri postielke bola moj a starká tak ho uspavala. Zomrela cca mesiac čo sa maly narodik a nestihla s nim byť.

kiki68
6. máj 2022

Normalka, nas mi ukazuje zajaca a sliepky kde nie su😜 bude mat 2 roky v juli 😉 najprv kukam, ze Hase muc muc, ja ze kde aky zajac, ale houbeles, zajaca nikde, hovorim ze muc muc ale neni okolo 😀

ivangeline
6. máj 2022

Hmm. No ka nvm.. Ja svojim detom normalne rpzumiem.. Mozno mu to pripomina rebrik,lebo sa da na to vyliezt? Alebo je to rovnako drevene? Staci klast otazky jemu,ked uz rozumie a rozprava mozno aj zistis...

autor
6. máj 2022

@ivangeline zaa od dvojročného nemôžeš čakať diahodlhé odpovede že? Pýtali sme sa kde je ukáž a to je celé čo ti povie a ukáže.

ivangeline
6. máj 2022

Tie zas mozes urobit ty. Pytat sa a skusat.

angel993
6. máj 2022

Môj malý má 2,5 roka a bežne sa hrá s imaginárnymi hračkami.

svetlana16
7. máj 2022

Detska fantazia je obrovska, ktorej my uz nepochopime nikdy.. My uz nedokazeme vidiet svet tak jednoducho krasne a cisto ako nase deti 🙂 samozrejme, hovorí sa že detičky do 3rokov vidia duchov, anjelov - nadprirodzené veci... Tak ako maju deti nočnú moru a môžu vidieť čokoľvek, tak isto sa im môže zdať niečo aj za bieleho dňa... Možno sa mu ten rebrík tak páčil že chce ísť sa hrať 🙂alebo sa mu zapáčilo slovo....
Ma len 2roky nechajte jeho fantaziu... My sme sli tak s 2rocnym raz vonku a zrazu sa otocil hore do neba a zacal mávať a usmieval sa tým smerom 🙂 komu mával? Prečo mával? Nechali sme jeho fantáziu a nechali ho žiť život jeho očami 🙂 samozrejme, že treba dieťatko usmerniť a učiť, ale niekedy sa netreba až tak silno vŕtať v tom 🙂

svetlana16
7. máj 2022

@misov ale nestraste... Ak by to tak bol, že jw nedajbože dieťa prekliate, tak dieťa by sa balo, nebolo by kľudné.... Samozrejme ak vidi mŕtveho moze sa to stat ale bola by to osoba, kedze vie rozprávať rozprával by o osobe, ukazoval by zvycajne na jedno miesto, tam by sedel a rozprával sa s tou osobou-ak by bola zla osoba tak by sa dieta balo ale ak dobra bol by to jeho imaginarny priateľ... 🙂 Netreba zo všetkého robiť hneď katrofu, ked uz nikdy nenavstevovat nejaku babu na odriekanie - biela ci cierna magia je velmi zlá ta sa potom "prenáša"... Radšej zajst ku kňazovi - exorictovi.... Samanka, ci ako si to nazvala, nie je exorcista- vtedy sa to nenazyva exorcizmus (to len na margo ujasnenia)

Strana
z2