Ekzém na tváričke štvorročného synčeka

petushqa27
29. dec 2016

Ahojte, chcela by som nejaku radu ak mate s niecim podobnym skusenosti. mam 4 rocneho synceka a cca 2 mesiace ma akoby ekzem ale len na lickach. ma to cele cervene suche a skrabe si to. doktorka mi dala mast LENIENS a fenistilove kvapky na skrabanie, ale vobec mu to nepomaha. Citala som na diskusiach o Holtovej masti no neviem..mate prosim nejake podobne skusenosti? dakujem

gir
29. dec 2016

Holtova masť je dobrá, neprijemne páchne ale u nás zabrala. Malý mal 2 mes. a tiež sa objavilo na líčku. Mastila som mu keď spal aby si nezatrel do oka.

jarushka1981
29. dec 2016

Vyskúšaj lanolinovu masť, moja dcéra ma často ekzém este aj vo veku 12 rokov a vraví, ze he to najlepšia mastička. A to sme uz poskusali všeličo na predpis, nevyhli sme sa ani kortikoidom. Ale nič nezaberalo. Toto je zatial naj riešenie. Po pár dňoch sa pokožka vylieči.

zuzanka7117
29. dec 2016

my sme tiez skusali vsetko mozne, ale nakoniec najlepsie zabral nas propolisovy krem z Forever aj nam aj susedke aj vela vela inym ludom 🙂 Hlavne je prirodny a ziadne kortikoidy. 🙂

zuz02
29. dec 2016

Tak ja mam deti s ekzemami a jednoznacne najdolezitejsie je poctivo premastovat. Hocicim, vo koza toleruje. Koza nesmie nikdy ostat sucha. Na to ma upozornovala kozna. A ked je najhorsie, tak nam najviac zabera Skin cap. Poradila mi ho pediatricka. Nie je to kortikoid a je volno predajny. Staci vecer natriet a do rana je plet ok. Ja sama som ho vyskusala, ked sa mi vo vlasoch robia suche seboroicke flaky. Fakt ucinkuje. Len na poskodenej kozi jemne stipe.