icon

Ekzém na tváričke štvorročného synčeka

petushqa27
29. dec 2016

Ahojte, chcela by som nejaku radu ak mate s niecim podobnym skusenosti. mam 4 rocneho synceka a cca 2 mesiace ma akoby ekzem ale len na lickach. ma to cele cervene suche a skrabe si to. doktorka mi dala mast LENIENS a fenistilove kvapky na skrabanie, ale vobec mu to nepomaha. Citala som na diskusiach o Holtovej masti no neviem..mate prosim nejake podobne skusenosti? dakujem

gir
•
29. dec 2016

Holtova masť je dobrá, neprijemne páchne ale u nás zabrala. Malý mal 2 mes. a tiež sa objavilo na líčku. Mastila som mu keď spal aby si nezatrel do oka.

jarushka1981
•
29. dec 2016

Vyskúšaj lanolinovu masť, moja dcéra ma často ekzém este aj vo veku 12 rokov a vraví, ze he to najlepšia mastička. A to sme uz poskusali všeličo na predpis, nevyhli sme sa ani kortikoidom. Ale nič nezaberalo. Toto je zatial naj riešenie. Po pár dňoch sa pokožka vylieči.

zuzanka7117
•
29. dec 2016

my sme tiez skusali vsetko mozne, ale nakoniec najlepsie zabral nas propolisovy krem z Forever aj nam aj susedke aj vela vela inym ludom 🙂 Hlavne je prirodny a ziadne kortikoidy. 🙂

zuz02
•
29. dec 2016

Tak ja mam deti s ekzemami a jednoznacne najdolezitejsie je poctivo premastovat. Hocicim, vo koza toleruje. Koza nesmie nikdy ostat sucha. Na to ma upozornovala kozna. A ked je najhorsie, tak nam najviac zabera Skin cap. Poradila mi ho pediatricka. Nie je to kortikoid a je volno predajny. Staci vecer natriet a do rana je plet ok. Ja sama som ho vyskusala, ked sa mi vo vlasoch robia suche seboroicke flaky. Fakt ucinkuje. Len na poskodenej kozi jemne stipe.