Ekzém u ročnej dcérky a jeho liečba
Mile mamicky, verim a strasne dufam,ze sa najde niekto, kto nam vie poradit. toto je nasa story v skratke: dcere bol cca v 2 mesiacoch diagnistokovany ekzem, a predpisane kortikoidy, resp. zarobena cierna masticka, na to sme sa vykaslali, a preslo nam to sice az po cca mesiaci, ale preslo a to len nechtikovym kremom od Weledy, dlho bol pokoj s pokozkou.
a potom ako jej isli v lete zubky, a slinila, tak sa nam zhorsil krk, pomahalo nam v lete dennodenne kupanie sa v prirodnom jazere. raz to mala lepsie, inokedy takmer neviditelne na prvy pohlad... az... uz preslo leto, a mala mala rok, zuby idu stale dalsie, slini stale trosku, a ten krk mala nic moc, obcas dost zle, niekedy lepsie, v case dost horsieho stavu sme sa vybrali k homeopatovi. boli sme u neho 1x, mala brala homeopatika resp. stale ich berieme, uz cca mesiac. ked sme mu volali ,ze stav sa zhorsil,ze je to normalne... ok...ale teraz sa jej robia suche fliacky po celom tele, a sa jej zhorsuju, toto ma desi, a to co mala na krku , malo rozmer povodne 1x1 cm, uz ma po celej dlzke, a uz sa jej to roztahuje aj dozadu.
som z toho nervozna.
nechcem ist na kozne, a nechcem brat kortikoidy,
kto ma ake skusenosti s prirodnymi prostriedkami, budem vam vsetkym velmi vdacna, kludne piste aj do IP. dakujem.
@silvid Dobry vecer. Sestra si od Vas dlhoooo kupovala tinktury. Ale ja pisem s prosbou aj ked o niekolko rokov neskor. Dcerka ma ekzem. Trapime sa. Mizem naposat IP?

ahojte, mám pol ročnú dcéru a diagnostikovala jej kožná atopický ekzém.. má červené líca, slintá veľmi, zúbky zatiaľ nemá.. v rodine atopic ekzém nemáme.. na krku má flak, ale má na krivo hlávku tak som si myslela, že je to zaparenina, ale dr povedala, že AE.. lenže pediatrička jej na tú zapareninu naordinovala lieh a až potom si to začala škrabať. nebyť liehu, možno si to vobec neškrabe. má 8500 g, je bacuľka, plne kojená a teda aj pod kolenami má asi milimetrový pásik červeného a tiež na rôznych záhyboch.. Proste nemôžu to byť lne zapareniny, ked ju to nesvrbí?? dala som jej už 4x kortikoidovú masť, ked to mala veľmi červené, lenže sa mi to nezdá.. dakujem