icon

Enterococcus faecalis u dcérky. Máte s tým skúsenosť?

vlasa
19. máj 2011

dcere ho nasli pri vytere zo susky ☹ nemate s tym niekto prosim skusenost????budem vdacna za kazdu radu 😔

Strana
z2
montemotherone
17. jan 2018

Treba utierať obycajnym toaletným papierom. Čo najmenej kozmetiky 😕 túto baktériu si tam zanesie skôr nesprávnou "technikou" utierania. Malo by to byť ťahom spredu dozadu, a čistým kúskom zase. Nikdy nešúchať hore dole špinavým kúskom. Tak sa prenesie všetko zo stolice do vagíny...

zoy3
17. mar 2018

@adavab ahoj prosim ta kde a ktoru znacku citrovitalu ste kupovali a ake davkovanie?

staromodna
4. aug 2019

Poraďte mi prosím. Moj 4 mesačný syn má túto pliagu v mocovych cestách a aj ecoli. Berie uz 2. Atb. Najprv zinnat a teraz amoxicillin s kyselinou klanulovovou. Berie to už 7 dní. Teraz sa rozhodujem ci dat až na 10 alebo to nechať tak. Neviem co s tým robiť :(

lenka_333
2. feb 2023

@adavab A ake probiotika ste davali ?

tabriz
Odpoveď bola odstránená
tabriz
Odpoveď bola odstránená
tabriz
Odpoveď bola odstránená
tabriz
Odpoveď bola odstránená
tabriz
Odpoveď bola odstránená
claudi2011
7. feb 2024

Prosím vás dcéra ma túto baktériu v oku. Nemáte skúsenosť ? 🙏

leucosternon
26. apr 2024

Enterococcus faecalis najlepšie na tieto bakterie sú kvapky RENOL na močové cesty,obličky,prostatu.Dalej výživový doplnok URIVAC (takže bez predpisu) a kvapky olej CBD vyrobené z konope.Prave CBD je testované a ma veľmi dobre účinky pri rezistentnych bakteriach a nájdete aj články o tom na nete.Ja beriem Renol,Urivac a pomohlo na 90%.Účinok nastane od min 21 dní keďže je to výživový doplnok a dnes pridám aj CBD.

anrybrov
24. okt 2024

@orlinm ahoj, prosím ťa, viem, že reagujem na pomerne starý príspevok. Môj 20 mesačný synček má teraz rovnaký problém ako píšeš ty - má enterokoka na koži a nevieme sa ho zbaviť. Podarilo sa vám to? Ako ste to preliečili? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď a pomoc. <3

Strana
z2