Febrilné kŕče
Mamičky, ktoré máte dočinenia s febrilnými kŕčami........chcem sa spýtať, či každý febrilný kŕč je iný.....minulý víkend sme prekonali druhý krá FK a bol iný ako ten prvý 😢 Strašne sme sa s manželom vyľakali.....nastal náhle v noci pri teplote 38,2 C a pred spaním žiadna teplota......Nechceme sa už báť.....veriť, že sa to do piateho roku vytratí???
a ako prosím Vás rozoznám zimnicu a febrilné kŕče? prepáčte ak Vam to príde hlúpa otázka als fakt neviem keď pri oboch sa Dieťatko trasie 🙄🤷♀️😔
@zilena ďakujem pekne za odpoveď. a môže mať dieťa takéto kŕče počas spania (kedy rodič spí tiež) a nevšimol by si to? asi divná otázka ale v noci som sa raz zobudila a Malého chvelo aj napriek horúčke, bola tma nevidela som na Neho, brala som to ako zimnicu ale teraz ma napadlo,či by som to mohla takto prehliadnuť. Mal vtedy 40ky aj po zábaloch a paralene
@lucia_089 mne sa to stalo raz pri kojeni a raz pocad spanku, ked spal vedla mna. Podla mna, ked zazijes, hned budes vediet. Je to hrozna skusenost. Prevratene oci, koncatiny v krci, niekedy pena v ustach. My sme ho hned davali pod sprchu a volali sanitku. Zimnicu maval velmi casto, ked stupala rychlo horucka. Vtedy sme ho vetrali, ked mal nad 40, tak sme dali vlazny uterak na trup.
Ahoj žienky, prosím vás koľko treba dieťa sledovať a byť v kľudom režime po FK. Naš syn ich mal pred 4 dňami, uz sme doma z nemocnice nakoľko nemá teplotu. No môj muž ma pocit že uz je zdravý a nemusí piť toľko vody. Prosím Vás, ako to ma byť? Dakujem

@ajar dobry vecer pisala som tu pred rokom.mame za sebou dalši Fk a to mame sedem rokou sme nemocnici a caka nas niake spankove vysetrenie ....dostali sme to znovu po troch rokoch a po liecbe