Fimóza a jednodňová chirurgia
Ahojte.Prosila by som vas za nazor sme objednany na fimozu cize zuzenu predkožku do nemocnice aj na jednodnovu chirurgiu a nevieme sa rozhodnut kde by bolo lepšie.Bojim sa trosku toho ze ho po zakroku na jednodnovej po 4 hodinach pustia domov ale zasa by som chcela aby mu to robil doktor z jednodnovej.Mate niekto s tymto skusenosti.DAKUJEM
ahojte, synovi budu robit na jednodnovke obriezku, diagnostikovali mu fimozu. je nejaka sanca, ze mu ju neurobia celkovu, ale odstrania len zuzenu cast - alebo sa s tym standardne nebabru a vezmu to vsetko prec?
Rad by som sa podelil o moju skusenost s liecbou fimozy. Fimozou som trpel do mojich 18 rokov, moj stav bol taky ze som predkozku nepretiahol cez penis ani v pokojovom stave. Otvor predkozky bol priblizne 0,4 mm. Na podnet zo stránky zdravie.sk ale aj mnohych inych, ktore som cital na internete som sa rozhodol skusit liecbu kortikoidnou mastou(bezne pouzivana v inych krajinach na liecbu fimozy). Uz po piatich dnoch som bol naozaj prekvapeny, pretiahol som predkožku uplne za zalud v pokojovom stave. Celkova liecba kortikoidom u mna netrvala viac ako 14 dni az do pretiahnuta v erekcii. U kazdeho to ale moze byt individualne. Ja osobne som pouzival mast Beloderm. Mast som zakupil v lekarni aj bez predpisu, staci len slusnu vyhovorku a v mensich lekarnach vam ju predaju. Pripadne si vypytajte recept od vasej doktorky, s tym by nemal byt problem. Viem teda odporucit tuto mast, jedna sa ale vseobecne o masti s ucinnou latkou Betametazon.Podla mojich informacii sa tato latka ziskava z kory stromu pestovaneho na Novom Zelande. No a co sa tyka pochybnosti o tom pouzivat betametazon na liecbu fimozy. V inych krajinach napr. USA alebo severskych krajinach je tato liecba uplne bezna a velmi velmi vysoko uspesna.To len dezinformovani lekari a farmaceuti nas zenu do uplne zbytocnej obriezky. Tuto mast vam predpisu lekari na bezne ekzemy, nejedna sa teda o nic vynimocne. Navyse pouzivanie na predkozku je naozaj na velmi malu plochu oproti rozsiahlym plochach pri koznych zapaloch. K liecbe samotnej, najlepsie je mazat predkozku( v zuzenej casti, stiahnete predkozku tak ako vam to dovoli a natriete kruh koze predkozkyokolo zaluda, v tenkej vrstve 2x krat za den, napriklad rano a vecer. Latka sposobuje ztensenie koze a tak vacsiu poddajnost predkozky.Avsak rovnako dolezite ako liecba je aj cvicenie, to znamena po naneseni maste pracujte s predkozkou,pomaly ju stahujte tak aby to tahalo a zaroven nebolo bolestive. Vzdy chvilku potiahnite predkozku na 15 sekund a potom ju vratte a to stale opakujte. Ja osobne som cvicieval po aplikovani maste aj hodinu, niekedy aj dve. Preto bol zrejme ucinok u mna aj taky vysoky. Musite sa ale pripravit na velmi vysoku citlivost zaluda, ktory bol cely vas zivot zahaleny, s tym budete musiet trenovat takisto. Najprv je najlepsia sprcha a tak si pomaly zvykat na dotyky, dalej masturbacia az pokial si koza nezvykne, moze to trvat pomerne dlho. Mozete mi napisat ak sa chcete nieco spytat email : peter.nemcekjr@gmail.com
Ahojte, my sme boli v euromede na kramaroch s pruhom a vsetko prebehlo 100%, maly mal vtedy 1,5 roka - na druhy den behal po dome akoby nic.
Teraz sa tam chystame na kvoli fimoze na ciastocne uvolnenie a obrezanie, maly to ma v dost zlom stave. Masticky sme skusali a nepomohli. myslim ze je to individualne. Ale urcite to treba vyskusat ako sa pise aj vyssie. ak to nejde, odporucam MUDr. Babalu a jeho tim, su profici.
@peternemcek vdaka moc ze si sa podelil o tuto skusenost,prave dnes ma chytili pochybnosti,lebo moji dvaja synovia maju tiez fimozu, a podla rad, s tým nerobim nic,s mocenim nemaju problemy ani nic podobne.Prave tohto sa bojim,ze pridu do puberty a jednoducho sa to nikam nepohne,ale teda rada pocujem,ze sa s tým da nieco spravit,takze vdaka 😉
Urcite odporucam MUDR
Natera. Je to fakt odbornik. Chodime k nemu do Modry a operaciu nam robil v Malackach. Fakt odbornik.
AHOJTE MAMICKY. MAM VELMI DOBRU SKUSENOST S PANOM LEKAROM KUTAKOM, KT.MA ORDINACIU V HLOHOVCI A V SEREDI. JA SOM ISLA K NEMU SO SYNOM, KT. UZ ZAZIL PREDTYM STAHOVANIE 2X U INYCH LEKAROV, ALE TENTO LEKAR TO NEUROBIL. SPRAVAL SA K NEMU JEMNE, LEN SI TO PREHLIADOL, VYSVETLIL MU CO TREBA, NAPISAL RECEPT NA KREM, KT.SKUTOCNE ZABERA A UVOLNUJE STIAHNUTIE PREDKOZKY..A UZ TERAZ JE TO OVELA LEPSIE PO 4TYZDNOCH POUZIVANIA...PAN DOKTOR POVEDAL, ABY SME POKRACOVALI, PRAVDEPODOBNE NEBUDE POTREBNA OPERACIA...SUPER, TESIME SA....ON NAM PERFEKNE POMOHOL S FIMOZOU..ODPORUCAM
@bebebrumik kde v KE ste boli
Urológia poprad
@staranevesta prosím,ako ste dopadli?Operácia nebola potrebná?Koľko rokov mal syn?
@staranevesta prosím vás ako sa volá masticka ktorú ste používali?

@mkopcekova lenže to čo číše @atuska bol asi zákrok ambulantný a v Euromede to stojí 150 € ked sa jedná o zákrok v celkovej anesteze ... Boli sme tam teraz v sobotu (pruh) a nelutujem ani jediný cent. 😉 a to sme tam dokonca cestovali 100 km hore-dole a čakaju nás ešte 2 kontroly čo bude dalších 400 km ... Boli sme aj na inom zákroku v inom centre a tam to stálo 100 €, takže o moc lacnejšie to nebude nikde ...