Fľak na ruke trojročného chlapca

nikadamko
22. nov 2020

Ahojte, z ničoho nič sa malému (3r.) Začal robiť takýto malý fliacik na ruke a zacalo sa to takto rozširovať, nemáte s tým skúsenosti? Návštivime doktora no chcem sa spýtať aj na vaše skúsenosti.

sisa_s
22. nov 2020

Zvierata domace mate nejake? 🙂

nikadamko
autor
22. nov 2020

@sisa_s áno psa ale vonkajšieho, no starý rodičia majú mačky vonkajšie, ktoré žijú aj vnútri,na sedačke, všade... Aj mňa to napadlo... Či nie z toho

sisa_s
22. nov 2020

Najlepsie by bolo ist ku koznej, moze to byt aj plesen, ta sa rozsiruje po kozi, ked sa nelieci

nikadamko
autor
22. nov 2020

@sisa_s zajtra chceme zavolať obvodnému,asi bude treba výmenný lístok. No poraziť ma ide, všetky oddelenia pobeháme. Od narodenia má už toho dosť za sebou.

sisa_s
22. nov 2020

@nikadamko ku koznej netreba vymenny listok 🙂

nikpa
22. nov 2020

@nikadamko mne to pripomína pleseň, mala som podobnú, no fotky skresľujú

nikadamko
autor
22. nov 2020

@nikpa z čoho to vznikne ak to je pleseň?

nikpa
22. nov 2020

@nikadamko ja som to zrejme chytila v posilke alebo na kúpalisku, neviem alebo proste od niekoho, utries sa po druhom do uteraku... chodí malý do škôlky? Aj tam mohol od niekoho chytit, inak neviem ci aj ine možností ako to dostate sú.

nevenka
22. nov 2020

@nikadamko svrbi ho to? Moze to byt aj ekzem, muz ma niekedy az akoby take cervene, opuchnute ako popalenina, zacalo to na chrbte ruky malym fliacikom a rozsiruje sa to dalej, v laktovej jamke je to hrozne...no ale niekedy aj koziari maju co robit, aby to rozlisili, urcite treba s tym na kozne ist.

nikadamko
autor
23. nov 2020

@nikpa dneska som videla ako sa utieraju do uterákov každý kde chcel akože des fakt, šak by mali mať jednorazové utierky ked je korona... No zajtra sa na to spýtam v škôlke

nikpa
23. nov 2020

@nikadamko hm, no deti, co dodať. 12 ročný synovec prisiel domov zo školy na ústach s cudzim rúškom, ze to si so spolužiakom vymenili lebo sa mu viac páčilo jeho, samozrejme az po celom dni v škole co ich mali na sebe 🙊🙏😂😂😁😁 to len na margo toho, ze deťom v škôlke asi ani jednorazové utierky nepomôžu ale máš pravdu, mali by na taketo veci v škôlke dbat v tejto situácii.

adula12
25. nov 2020

Plesen nemusi byt len z hygieny. 😉 neje vas syn vela cukrovych a sacharidovych jedal? Treba liecit creva hlavne. Obmezte sladke a rychle cukry.