Chcem sa spytat, ci niektora mi poradi, co to moze mat syncek na usku. Ma to tam tri dni a rastie mu to. Dakujem za rady
@leonka10 na ušných boltcoch alebo bradavkách sa môžu objaviť stvrdnuté uzlíky červeného alebo fialového charakteru pri borelioze. .
@maminuska dakujem za odpoved. Zajtra navstivime lekarku
Kamoškin syn mal toto po pichnutie komára, alergická reakcia. Presne ucho, potom čelo aj brada
@pininka dakujem. Zajtra uvidime, co lekarka povie. Dcera ma hluzy po ustipnuti. Ale nie taketo flaky
@leonka10 dobry vecer,mozem sa opytat co to nakoniec bolo?my mame takyto fliacik fialovy par dni a netusim z coho,ale je to divne ze prave na usku...
@ylanee dobry vecer. Boli sme s tym u lekarky. Zevraj je to poštipnutie. Dlho to mal na ušku, kym mu to odišlo. Od vtedy nič...
@leonka10 my ideme vo stvrtok... posielala som foto nasej doky a ona mi odpisala ze je to stipnutie alebo pricviknute... len maly neplakal tak neviem kto/co to sposobilo...
@ylanee môže to byt borelioza , fialový uzlík , prejavuje sa hlavne u detí
@maminuska ale kliesta nemal...a uz je to bledsie ako bolo 🤔 uvidim co zajtra povie doktorka
Dcérka to mala. Dg borelioza žiaľ.
@sashulla a Vas pohryzol kliest? lebo nas nie...
@sashulla a mali ste horucky alebo nejake ine priznaky? odobrali Vam krv? nasmu to zmizlo za par dni a nebol vobec chory...
@leonka10 na ušných boltcoch alebo bradavkách sa môžu objaviť stvrdnuté uzlíky červeného alebo fialového charakteru pri borelioze. .