Fľaky u dcérky
Borelióza? Nemala kliešťa? Aj komare to môžu preniesť.. Išla by som určite k lekárke..
Nie je to postipane,má tie fľaky za rovno s kožou,žiadne bodnutie ani pluzgier ,kliešťa nemala ,nič neobvyklé nepapala ani prášok som nemenila . Po dithiadene ustúpia troška ,ale neskôr sú zas 😟 včera boli menšie tie fľaky ,večer ju boleli nôžky a kolienka boli také horúce a lakte tiež ,mám strach. Ideme ráno hneď k doktorke ,ja len či sa niekto z takým niečím nestretol 😟
Odhliadnuc od tých fľakov, podľa príznakov, ktoré popisuješ, si myslím, že je to bolerióza ... si si ani nemusela všimnúť, že ju čosi infikované poštípalo ... určite treba s ňou k Dr.
@ednett
Tak tie ďalšie fotky už na plieseň nevyzerajú, borelioza tiež nie
To som zvedavá, čo povie doktorka, daj potom vedieť
@ednett moze to byt alergicka reakcia. Nebrala dcera atb? Moj syn mal podobne, tiez sa stazoval na bolesti kolien. 9 dni bral atb a na 10-ty den mu zacal podobny vysyp na tele. Nas to mal ale o moc horsie, na 11-ty den mi strasne opuchol a skoncil v nemocnici na kortikoidoch. Lekar to uzavrel ako alergia na atb. Testy na alergologii ho este len cakaju.
Na nohach to vyzera ako stipanec, no zbytok tela nie. Iptimne, o divujem Ta, ze si dnes nesla k lekarovi. Mna by to vystrasilo, ak vies vylucit alergiu, stipanec..

@ednett pliesen