icon

Fóbia z jedla

tt7
30. apr 2017

Dievcata, dnes mi dosiel link na modry konik konkretne na fobiu z jedla bol tam prispevok z 2014, po rokoch som otvorila tuto stranku byvam v Californii moc dianie na SK nesledujem casu malo roboty vela ako sa vravi ale chcem len strucne verim ze mnohym pomozem svojimi informaciami.
Syn od 2rokov neje ma 9r. ,fungoval len na mlieku dnes jedalny listok je shake na proteiny kde mu zmixujem 1 banan, waffle, hranolky , pizzu len jeden druh a sladkosti. Kedze priberal odpoved lekarov bola ze je vyberavy ako 99% deti. Nie nie je to jeho pripad , sami sme museli na to prist:( ked sme objavili you tube video . poslem link. Vyberavy jedak je uplne ine ako stav ktory sa vola Food Neophobia ci Selective eating disorder. Za posledne roky sme skusali vsetko , nutritionist, psychologist milion terapii. Bez vysledku. Po dobrom po zlom nakoniec z vycerania sme to vzdali. Momentalne to ide dolu vodou vecer zacne plakat ze je hladny a nic nemame , kuchyna plna ze? zacne kricat ze nas nenavidi , tresne dverami, hroza. Video co sme nasli na you tube nam asi poslali z neba. Nasli sme 2 kliniky v usa ktore sa venuju tomuto problemu sme na waiting list cakame na odpoved ohladom terapie, som pripravena odist aj do tramtarie ak mu to pomoze. Kliniky nie su za rohom ale ak sa mam prestahovat urobit tak. Da sa s tym zit? Ano da ale znici to kvalitu zivota , a moze to dospiet k anoreksii ci inej chorobe. je hrozne sa pozerat na vlastne dieta v takomto stave a nevediet ako mu pomoct. Nebudem rozpisovat podrobnosti o jeho jedeni ak chcete najdite si ma na fb zalozila som novy blog tatianaturnerTiTi a podrobne budem pisat o kazdom kroku ktory podstupime , verim ze mnohym pomozem, ak mate doma vyberaveho jedaka pomodlite sa a podakujte ze je len vyberavy a raz z toho snad vyrastie ako vam vsetci doktori vravia. Food Neophobia strach z jedla je uplne o inom konecne oddelili tento stav od vyberavych jedakov.Tu je link na to video v angline ale pochopite

ostorha
30. apr 2017

V Rakusku existuje klinika,ked liecia deti,ktore maju fobie jest,ja som videla na ypu tube video s jednym dievcatkom,ktore nejedlo od malicka myslim ze ma aj miernu formu autizmu,bola krmena len sondou,pomohli jej urcite nie je uplne vyliecena ale zlepsilo sa jej to ,boli tam misiac leteli z Britanie,ale neviem najst to video.

juliet86
1. máj 2017

Ja som tiez o tejto problematike videla uz viac dokumentov drzim palce