icon

Fokusy. Vedel by mi niekto povedať, čo to znamená?

mukiii007
29. jún 2011

Zdravím každého,
dúfam, že mi aspoň niekto bude vedieť pomôcť. Dostala som sprievodku od lekárky na ORL. Odkaz od lekárky : Prosím o odb. vyš. na vylúčenie FOKUSOV.
Vedel by mi niekto povedať, čo tie fokusy znamenajú? Ďakujem

renab
29. jún 2011

Na ORL je tu odborníčka @strapco 🙂

martincca
29. jún 2011

netuším v živote som také nič nepočula no pozri
http://poradne.rodinka.sk/viewtopic.php?p=12881

teda ja to chápem tak že vyšetrením sa má vylúčiť existencia ložísk nejakej infekcie ktorá vyvoláva nejaký zápal??

aduskatt
29. jún 2011

fokus je zapalove lozisko, ak sa nemylim

slivocka
29. jún 2011

@mukiii007 ja ked som otehotnela tak som mala zvysene leukocyty v krvy. poslali ma tak isto na orl, aj k zubarke. tiez mali vylučiť tie fokusy. to vlastne znamená či nie je pôvod toho čo zistuju napriklad v zube, hrdle alebo tak. či tam nie je nejake lozisko pre vznik zapalu 😉 nič vazne , je to len ich vyraz lekarsky 🙂

mukiii007
autor
29. jún 2011

Ďakujem baby, ja som sa už bála, čo to znamená. Mám už nejakú dobu problémy s hlasivkami a teraz sa mi k tomu aj zapálili kĺby v rukách, tak preto ma poslala na tie fokusy... Či to nemám z toho...

evickapooh
29. jún 2011

ano znamena zapalove lozisko v tele -ak ta poslali na orl tak chcu vylucit napr. ci nemas v mandliach hnis,nejaku inu bakteriu v hrdle atd.ktory moze zapricinit ine zapalove procesy ,infekci v tele.aj na inyh organoch-mechur,oblicky,mozog

sisaha
30. jún 2011

ano, presne tak, fokusy su zapalove loziska v tele. Vacsinou sa posiela na vysetrenie na ORL, gyndu, zubarovi..