Fokusy. Vedel by mi niekto povedať, čo to znamená?
Zdravím každého,
dúfam, že mi aspoň niekto bude vedieť pomôcť. Dostala som sprievodku od lekárky na ORL. Odkaz od lekárky : Prosím o odb. vyš. na vylúčenie FOKUSOV.
Vedel by mi niekto povedať, čo tie fokusy znamenajú? Ďakujem
netuším v živote som také nič nepočula no pozri
http://poradne.rodinka.sk/viewtopic.php?p=12881
teda ja to chápem tak že vyšetrením sa má vylúčiť existencia ložísk nejakej infekcie ktorá vyvoláva nejaký zápal??
fokus je zapalove lozisko, ak sa nemylim
@mukiii007 ja ked som otehotnela tak som mala zvysene leukocyty v krvy. poslali ma tak isto na orl, aj k zubarke. tiez mali vylučiť tie fokusy. to vlastne znamená či nie je pôvod toho čo zistuju napriklad v zube, hrdle alebo tak. či tam nie je nejake lozisko pre vznik zapalu 😉 nič vazne , je to len ich vyraz lekarsky 🙂
Ďakujem baby, ja som sa už bála, čo to znamená. Mám už nejakú dobu problémy s hlasivkami a teraz sa mi k tomu aj zapálili kĺby v rukách, tak preto ma poslala na tie fokusy... Či to nemám z toho...
ano znamena zapalove lozisko v tele -ak ta poslali na orl tak chcu vylucit napr. ci nemas v mandliach hnis,nejaku inu bakteriu v hrdle atd.ktory moze zapricinit ine zapalove procesy ,infekci v tele.aj na inyh organoch-mechur,oblicky,mozog
ano, presne tak, fokusy su zapalove loziska v tele. Vacsinou sa posiela na vysetrenie na ORL, gyndu, zubarovi..

Na ORL je tu odborníčka @strapco 🙂