Ako presvedčiť chlapa,aby vedel kamarátom povedať nie?

zayqa
25. feb 2011

Ahojte dievcata,chcela by som vediet vas nazor a aj keby ste vedeli poradit ako mam presvedcit mojho muza aby vedel kamaratom povedat ''nie'' co sa tyka oslav narodenin,menin atd.
Sme 4 clenna rodina,mame dve male deti.Je to viac menej problem kazdy rok,ja jeho kamaratov nemusim,totiz to vsetci su este alebo uz bez rodiny.
Mame maly byt a tento krat je pozvanych 7 kamaratov,co ja neschvalujem a obycajne to konci hadkou.A su to ludia ktory po jednom-dvoch poharikoch neodidu.....
Prosim dajte nejake typy,ako na to.

zuzka1.
25. feb 2011

nemoze to ist s nimi oslavit niekde von?

zayqa
autor
25. feb 2011

moze,ale obycajne kazdy jeden z nich donesie flasku ako darcek a to treba niekde vypit a to sa v podniku neda

kuratko
25. feb 2011

hm.. neviem aky mate s muzom vztah, ja keby som mojmu povedala ze si to nezelam tak by proste nasiel ine riesenie. ale mohla by si skusit robit to iste s tvojimi kamaratkami :D
@zayqa

annie626
25. feb 2011

Ak je to len raz do roka, resp. na narodeniny a na meniny, tak by som mu to tolerovala. Samozrejme by som potom očakávala od neho aby aj on toleroval niečo mne. Napríklad mu povedz, že on postráži deti niektorý večer, kým si ty zájdeš niekam von s kamoškou 😀 Chlapi milujú veci za ktoré im žena doma hundre... a čím viac hundreš, tým viach ich to baví 🙂 To je ich logika. Nerob si z toho ťažkú hlavu, pokiaľ všetko ostatné funguje tak aké má... Držím palce 🙂

kuratko
25. feb 2011

ale on asi oslavuje kazde narodeniny a meniny vsetkych jeho kamaratov.. tak to verim ze aj mna by stvalo...

juraj17
25. feb 2011

To ti verím to musí naštvať. Ale jediné čo ti poradím tak nechaj ho oslavovať ale nech si zoberú chlast ne nejakú chatu. Zbytočne mu nadávaš ono ho to prestane baviť samo. Len to chce čas. A ty si ušetríš nervy.

dadis
25. feb 2011

tento nadpis, ked si cita nejaky slobodny chlap, tak sa uz asi neozeni 😀 😀 😀 nehnevaj sa, ale brala si si ho aj "s kamaratmi", ak ti explixicitne vadi, ze chlastaju vo vasom byte, tak ich "odporuc"na chatu, aj moj manzel chodieva s exkolegovcami na "ochlast chaty"...aspon si udrziava mladickeho ducha 😀 .. a tiez som z napisaneho nepochopila, ci oslavuje u vas doma narodeniny a meniny vsetkych zucastnenych, alebo ti vadi, ze 2x do roka si muz privedie kamaratov na oslavu..

michele11
25. feb 2011

@zayqa tak si na ten cas niekam vyjdi, do mesta s kamoskami a nechaj ho, nech po oslave potom aj uprace 😀 . Ale najlepsie riesenie by bolo porozpravat sa s muzom, ak ti to naozaj velmi prekaza, nemal by ti robit napriek, skus argumentovat aj tym, ze kedze jeho priatelia nemaju partnerky, nemas si s kym pocas vecera pokecat a preto ta tie vecery prilis neberu.

ela2710
25. feb 2011

@dadis pravdepodobne oslavuju 14-krat do roka, kedze u nich oslavuje kazdy kamarat aj meniny aj narodky....

@zayqa ja by som to nedovolila, to ti ostatni nemaju byt? pises, ze su bezdetny a nemaju rodiny, takze preco sa neoslavuje v ich bytoch, je ich 7 - to ani jeden nema byt?!

viera27
25. feb 2011

naucila som sa jednu prakticku vec, ktora veeelmi prospieva mojmu manzelstvu. Z manzelovych kamaratov som spravila aj svojich. Teraz ked sa nieco deje, alebo ma diat, tak najprv volaju mne a nerobia mi "napriek".

zayqa
autor
25. feb 2011

dakujem dievcata za prispevky,problem je hlavne v tom,ze v tomto pripade mozem hovorit cokolvek,aj tak sa udeje ako on chce,vacsinou kamaratom neodola,aj napriek tomu ze mame dve male deti a obyvacka kde maju prist jeho ''hostia'' je 3mx2m,cas ich prichodu mi bol oznameny na 17.00 hod,cize ked ja hlavne davam vecerat detom a chystam ich do postele.Ela maju byt,len sa moj muz rozhodol ich nasackovat ku nam

viera27
25. feb 2011

@zayqa ak je to oslava tvojho manzela, tak je to v poriadku podla mna, ma na to "pravo", je to aj jeho byt. Ak je to oslava niekoho ineho, tak je to velmi blbe. Naozaj by som zvazila moznost odist niekam s detmi alebo aj sama ked by mi to tak velmi vadilo. Extremne by som sa isla vyvalit niekde do hotela ja, nech manzel zainvestuje do teba, ked nechce ist prec on.

ela2710
26. feb 2011

@zayqa musis sa s muzom porozpravat, viem, zrejme nebude pocuvat, ale musis mu povedat, ze si t neprajes, ze ti ostatni deti nemaju, alebo ak to nezabera povedala by som to priamo tym jeho kamosom, iste by sa citili blbo a viec by u vas neoslavovali. Ja nemam nic proti prilezitostnym navstevam kamosov mojho priatela, ale co je vela to je vela, k nam si raz priatelov kamos doniesol pivo a cigarety, ze nema kde chlastat, takze som ho pekne vykopla, ze ja nie som ziadna krcma - odvtedy k nam ani nepachol, a aj moj priatel konecne uznal, ze ten chalan si uz dovoloval vela

nnikka
26. feb 2011

tak to je tazka otázka, ale dá sa to... treba nic nerobit a on na kamosov zabudne, prajem vela síl 😉

zayqa
autor
26. feb 2011

@ela2710 ahoj ela,u nas uz aj flase leteli z okna a uz sa alkohol aj v umyvadle ocitol,snad od vtedy to nie je take intenzivne,myslim navstevy jeho kamosov,ale predsa sa to stane.Inak podarilo sa porozpravat a slubil,ze sa to posnazi zorganizovat tak aby sa to skoncilo skor.Dakujem vam vsetkym za prispevky,ste mile.....

titkovamiriam
26. feb 2011

teda my mame jeho mojich a nasich kamaratov a navstevujeme sa na striedacky.Nase oslavy u nas ich oslavy u nich.Ak su ako pises slobodny tak snad maju aj viac miesta.Ja by som ale kamaratov nevyhovarala lebo sama mam vela kamosiek a chodim k nim sama aj s detmi obcas aj s priatelom ak ma cas a tak isto chodia k nam na kavicku a urcite viac moje kamoski ako jeho kamosi 🙂

redangel32
26. feb 2011

podla mna je to jeho sebeckost! Nakolko mate dve male deti a ON si ich dovedie k vam,hoci mozu ist k niektoremu inemu. CO DETI??? Ked sa napiju tak su na 100% hlucny. Ked deti nemozu zaspat ako im potom vysvetlujes-te spravanie opytych ludi? Ako toto by som nedovolila. 1x do roka OK,ale pocetnejsie zurky urcite NIE. Nech sa spamata,ze je rodic!!

mamavera
1. mar 2011

zobrať obidve deti a na drzovku sa nasačkovať pravidelne k jeho kamarátom 😀 viem, ľahko sa to píše, ale pokiaľ si
tvoj manžel robí napriek tomu, že si to neželáš po svojom asi niečo nie je v poriadku. Poznám to, zažila som to pár krát, vyhodila som kamarátov, raz aj s manželom, ale dohodnúť sa nedalo, skončilo to rozvodom...s terajším partnerom praktizujem to, čo písala viera27 - z jeho priateľov som urobila mojich priateľov, má to ale jeden háčik - môjho terajšieho priateľa by ani nenapadlo vláčiť svojich priateľov chlastať k nám (sú to vôbec priatelia?)

zayqa
autor
2. mar 2011

@mamavera a viera27 ,kamaratov som sa snazila urobit z jeho kamaratov este na zaciatku,tiez som si myslela ze to je cesta,ale kamarati si mysleli ze potom je vsetko v poriadku a este viac si dovolovali a take navstevy boli viac-menej kazdovikendove.Tak som sa rozhodla to vsetko zmenit,hlavne odkedy mame deti.

gaaspi
23. jan 2020

Tu je aspon odpoved na to preco ludia co zalozia rodiny uz nemaju na slobodnych kamaratov cas. Uz sa venuju svojim detom, manzelkam... Nie kazdy pije a zuruje ale aj zaluby, vylety atd. Uz robia s vlastnou rodinou a kamarati idu na bok.

tncka
23. jan 2020

@zayqa ja neviem kde na tych chlapov vsetkych chodite...vkuse nejaky chuj...mohol by mat trochu rozum a sam uznat ze ked mate maly byt a 7 ozratych chlapov v nom pri detoch,ved maju nejaky rezim...fakt nechapem ani tych 7mich dementov co sa nasackuju a nevedia kedy odist,sak to cele na hlavu.

ukulela
23. jan 2020

@zayqa oslavu narodenin by som tolerovala. ale 7 ozratych chlapov vecer/v noci, to teda nie.

gaaspi
23. jan 2020

Alebo spravit to naopak ze u nich (t.j. u tych co su hostami u vas).