Funguje Oscillococcinum ako prevencia u detí?
Bralo nejake dietatko oscillococcinum preventivne?zabralo?
Je to homeopatikum. Ak veris ze zabera, tak zabera ... ja viem, ze zase mi bude svedkami homeopatickymi vynadane, ale proste je to cisty cukor. Ziadna ucinna latka, ziadna pamat vody, proste cisty cukor. Placebo.
Za mňa nie..
Vdaka
Dávam deťom preventívne od decembra. Dostala som chrípku v práci. Mala som 4 dni horúčky a trocha sople. Deti to nedostali. Menšie trochu škriabalo pár dní v hrdle. Staršie trocha hlienov. Keď som ochorela, tak som im nasadila tých pár dní aj betaglukany a zvýšené dávky vitamínov. Čakala som, že to v jednej domácnosti určite dostanú. Ja som to dostala od kolegyne, ktorá bola v práci s horučkou jeden deň.
Idealne, ked je na homeopatiku napisane, ze bez obmedzenia veku. Takze 1 dnove babatko, moze komzumovat. Totalne klamstvo na ludi a este za kopec eur. Ponukat Vam to budu v lekarni, ved vyska vyplaty zavisi ak od obratu.
@spongebob1 v lekárni Ti presne povedia ako to môžeš podať dieťaťu. Ak to chceš odborne, tak sa opýtaj pri priehradke Výdaj na recept. Tam nie je predavačka, ale odborný personál.
Tak vies, ked veris tak veris
Ma to ucinok ako keby si mala 100l hrniec vody rozpustila v nom 1 paralen, zobrala kavovu lyzicku dala vypit dietatu a dufala, ze mu klesne 39st teplota 🤷🏻♀️
@taktotedanie nie, v tom co popisujes je aspon nejaka koncentracia, aj ked mala. Aj keby si to hodila do mora, tak v nom bude viac ucinnej latky ako v homeopatikach. V homeopatikach nie je nic iba cukor.
@aalt tak bol to len priklad nie recept na homeopatika
Myslim ze kazdy lucidne zmyslajuci clovek pochopil pointu 👍🏻
Dobry den, tak ako? Davate?
Nie. Vo vela lekarniach mi povedali ze ziadne zazracne pripravky nie su, ze mi mozu predat co si len poviem - imuno glukan atd...ale ze je to len tahanie penazi z ludi. Vraj staci vit.C, D, pohyb na cerstvom vzduchu a pestra strava. Ale pripavky z lekarne urcite nie.
Nie. Vo vela lekarniach mi povedali ze ziadne zazracne pripravky nie su, ze mi mozu predat co si len poviem - imuno glukan atd...ale ze je to len tahanie penazi z ludi. Vraj staci vit.C, D, pohyb na cerstvom vzduchu a pestra strava. Ale pripavky z lekarne urcite nie.
@amarilka26 pytam sa lebo sombto dostala od svagriny. Dava detom a nevie si vynachvalit a mala je teraz nachladena, tak ci to skusit
@amarilka26 pytam sa lebo sombto dostala od svagriny. Dava detom a nevie si vynachvalit a mala je teraz nachladena, tak ci to skusit
@florita23 skús, a uvidíš.. Nič tým nepokazíš.

Nik?