Hedelix sirup pre deti
Má niekto skúsenosti s Hedelixom? Mali kašľaľ nevedel vykašľať hlieny preto nám to odporučila lekárka. Včera začal brať, no dneska prestal kašľať, nemá kašeľ iba raz ráno, a keď som mu dala dve dávky tak začal kychat, sopliky sa mu spustili. Je to bežné normálne ? Lebo som čítala že je to dobré lebo hlieny produkovali v prieduskach ktoré nevedel vykašľať a našlo si to cestu von tak preto sa spustili sopliky a kýchanie. Napíšte mi prosím aké skúsenosti máte , či je to normálne. A má 5 rokov.
A čo Ti na tom nepríde normálne? ... hlieny idú von, to je najdôležitejšie ... je jedno či nosom, či ústami, proste idú von ... nebuď tak úzkostlivá, podchvíľou tu píšeš, deti furt čosi nosia či zo škôlky, či zo školy, sa zblázniš pri takomto nastavení.
@dzulli1980 kiežby som sa nezbláznila tento rok som dosť zažila šokov pri malom. Že od vtedy sa bojím a musím sa stým dáko popasovať.. neodcudzujte má. Ja sa len bojím.
@dzulli1980 kiežby som sa nezbláznila tento rok som dosť zažila šokov pri malom. Že od vtedy sa bojím a musím sa stým dáko popasovať.. neodcudzujte má. Ja sa len bojím.
Ja Ťa neodsudzujem, snažím sa Ti pomôcť ... toto, čo sa deje je prirodzený proces, tie hlieny jednoducho musia ísť von ... má aj antibiotiká, buď trpezlivá, prejde to, vylieči sa.
@karmenka123
Je to normalne, tiez mame prospan/ hedelix. Nasmu to 5 rocnemu dobre zabera. Dala som aj malej v 4,5 mes a v pohode. Po dohode s lekarom. Cize je to oki, nemusis sa bat

A čo Ti na tom nepríde normálne? ... hlieny idú von, to je najdôležitejšie ... je jedno či nosom, či ústami, proste idú von ... nebuď tak úzkostlivá, podchvíľou tu píšeš, deti furt čosi nosia či zo škôlky, či zo školy, sa zblázniš pri takomto nastavení.