icon

Hemoroidy u 5-ročného dieťaťa

lucintus
23. júl 2023

Dobrý deň, chcem Vás požiadať o pomoc.
Môj syn keď bol maličký mával často zapchu, ktorú sme vyriešili a odvtedy nebil problém. Všimla som si už keď bol 3 ročný keď som mu utierala zadoček, ze tam ma takú šéfovi modru zilku. Neupozorňovala som na to a jednoducho sa to stiahlo.
Teraz sa to opakuje syn je po črevnej viróze, ktorá nám dala zabrať a ma taky uzlik opäť vonku. Nie je to moc ale ja som si to všimla. Prosím mám niečo na to kúpiť ? Krém alebo niečo zlepšiť ?
Pani doktorku mame 2 týždne na dovolenke neviem sa na ňu obrátiť.
Ďakujem za typy a rady

anjelicek26
23. júl 2023

Podla mna ti s tymto ani pediater nepomoze, len vypise vymenny listok k proktologovi.. Mava tu zapchu este stale? Boli ste na gastre? Aku mam stolicu teraz, myslim mimo tej virozy? 5 rocnemu dietatu by som ziadne dospelacke kremy bez odobrenia lekara nedavala. Nepoznam ziadne dieta, co ma az taketo problemy v tomto veku :( A to mava syn riadne zapchy bohuzial tiez 40 minut na toalete standard 🙄

iritka
23. júl 2023

@lucintus aj moja 2rocna mava, ja davam Faktu masticku, niekde som citala ze aj deti mozu, ale v pribalovom letaku to nie je.

deni9
23. júl 2023

Aj moja 2 ročná dcerka mava zápchy, veru neviem z čoho ani co z tým

kitycat
23. júl 2023

@lucintus mozno sedavy kupel v dubojej kore by si mohla. Stiahne sa to a vezmi ho k proktologovi

Ak ma dr dovcu, objednaj o tie 2 tyzdne a zbehnes len po vymenny listok ak treba, su tam dlhe cakacky

lucintus
autor
24. júl 2023

@anjelicek26 stolicu ma ukážkovú. Nemusi tlačiť dlho nesedí. Neviem prečo sa nám to opäť objavilo. Zdá sa mi to po tej črevnej viróze nakoľko bol na wc každú minutu 😞.

lucintus
autor
24. júl 2023

@kitycat ďakujem veľmi pekne skúsim opäť kúpele. Vtedy nám to zabralo. 2 roky pokoj a opäť to mame. Nesťažuje sa na nič ale včera zadoček svrbel. Pozrela som sa a našla som tam opäť ten mini uzlik. Pije veľa tekutín, stravu plnú vlákniny ale samozrjeme ma rad aj sladkosti tak či je to aj tým.. uvdiime skúsime zmeniť opäť stravu či sa nám to nestiahne 🙏🏽

lucintus
autor
24. júl 2023

@iritka ďakujem veľmi pekne 🙏🏽

tamvtme
24. júl 2023

Ako je pisane vyssie, skus sedacie kupele v dubovej kore, moze faktu mast aj hemostop gel (mali sme odobrene od lekarov). Navstivte proktologa alebo chirurga