icon

Hernia - lepenie pupku a ekzém

silvia92
26. feb 2018

Ahojte

Dcéra ma od narodenia pruh, nic vážne ale teraz mala 1 rok a Dr kázala prelepovat aby to neskončilo operáciou. Ale vždy ked jej to prelepim tak pod leukoplastom sa jej začne robit exem a ma to celé boľavé. Potom sa to týžden hojí. Zasa zalepim na 3 dni zasa exem a takto dokola. Poraďte čo s tym. A druha otázka ako dlho to musí mat zalepene aby jej to zrastlo?

Ďakujem za odpovede

silvia92
autor
•
26. feb 2018

Nikto?

martul
•
26. feb 2018

@silvia92 skús zmenit náplaste ale pravdupovediac som nepočula o prelepovani, nam to operovali

nataliq222
•
26. feb 2018

Ahoj, nasa malej sme davali naplaste, ale stale ich davala dole. Potom mi niekto poradil vydezinfikovat dvojeurovku, dat na to gazu a elastickym obvazom obviazat. Nosila to den, noc, akurat na kupanie sme to davali fole a po 2-3 tyzdnoch bolo bo hernii. Skus 😉

zenaajmama
•
26. feb 2018

@silvia92 presne to iste sme robili čo píše @nataliq222
Pomohlo 🙂

zuzkamargit
•
26. feb 2018

a su aj take antialergicke naplaste, tak to urcite kup domov, ked takto reaguje 😉 + nechtikovy krem na ukludnenie tej podrazdenej pokozky

silvia92
autor
•
26. feb 2018

Ďakujem Vám
nataliq222 a to jej držalo na brušku? Nešmýkalo sa to alebo netočilo okolo bruska? Lebo naša mala je hrozne šidlo.

nataliq222
•
26. feb 2018

Ten elasticky obvaz nesmykal, sem tam treba napravit, to je pravda, ale stalo to zato. A nato sme davali body, cize nejak sa k tomu mala nedostala aby to dala dole. Mozno to bude pre nu nepohodlne, ale treba skusit a vydrzat, mozno pomoze aj Vam.