icon

Histamínová intolerancia - rady a skúsenosti

ivetoy
3. feb 2018

Ahojte, mamičky,idem sa opýtať má tu niekto dieťatko s histaminovou intoleranciou?
U nás to zatiaľ nie je potvrdené do akej miery, ale asi to bude tak.Ja dúfam,ze nie.
Ako fungujete?Každý deň varíte čerstvé jedlo? Som z toho strašne smutná. Z čoho to vzniklo tak zrazu? Je možné, že z toho vyrastie niekedy? Strašne ma to trápi. 😢

Strana
z3
ivetoy
autor
17. dec 2022

@martina8995 áno aj my akoze.sme mali.hit,ale.je to.blbost...boli sme.na.prístroji diacom,alternatívna.liečba..a povedala.4veci co jej telo.nema.rado.a.uz.nema.žiadny.ekzem..tito.doktory na.alergo nevedia.nic..ani na.gastre...poslem.sem.letak,každému.odporúčam ist na diacom.

bubukaaa
30. dec 2022

@ivetoy
Prosím vás aký je to ten prístroj diacom a alternatívna liečba konkrétne ak sa smiem opýtať ďakujem.

tanicka21
30. dec 2022

@bubukaaa my máme takú skúsenosť,že staršia dcérka mala HIT,keď bola menšia,teraz má 8.Trapili sme sa,nosila som do škôlky jedlo,dookola bývala veľmi veľa chorá,mávala vyrážky,bolelo ju brusko atď.Zacala brat denne omega 3/rybí olej, mikronizovany betaglukan, v zime D vitamín,probiotiká dávame tak,že mesiac áno a mesiac nie,veľa zeleniny,ovocia,strukoviny,neriešime zoznam,čo môže a čo nie,varíme zdravsie,nič vyprážané ani polotovary,a vieme bežne fungovať bez ťažkosti.

bubukaaa
31. dec 2022

@tanicka21 ďakujem za odpoveď a ak sa môžemem opyatat a dopĺňať cukor ako zviknete myslím miesto sladkostí čo jej dáte papať sladké aby hladina cukru bola tiež v pohode ďakujem

Strana
z3