icon

Hľadám pedosexuológa pre 17-ročného syna

28. apr 2026

Ahojte baby, poznáte nejakeho pedosexuloga/ pedosexuologicku? Potrebovala by som pre syna 17.rocneho .. dakujem

sisa_s
28. apr 2026

Podla mna sexuolog nie je "vekovo ohraniceny", ozvi sa telefonicky hocijakemu, ci by zobral 17r syna

autor
28. apr 2026
@sisa_s

Podla mna sexuolog nie je "vekovo ohraniceny", ozvi sa telefonicky hocijakemu, ci by zobral 17r syna

@sisa_s len ja to tak potrebujem, aby mali aj skusenosti s vyvojovymi chybami v intimnej oblasti a vedeli s tym robit... Ako urcite by mi to ulahcilo veru hladanie pokial sa nemusim zameriavat len na pedosexuologa.
Lebo tych je ako safranu 😐😐

procrastique
28. apr 2026

Kľudne môžeš riešiť aj dospeláckeho, kým dostanete termín k nejakému fakt dobrému už syn bude mať určite 18.

procrastique
28. apr 2026

Možno by ešte pomohla info, že či sa jedná o nejakú vrodenú anomáliu pohlavných orgánov, alebo čo je vo veci. Možno by som sa obrátila na Inakosť, oni majú referencie na rôznych lekárov, ktorí by vám mohli byť nápomocní.

autor
28. apr 2026
@procrastique

Možno by ešte pomohla info, že či sa jedná o nejakú vrodenú anomáliu pohlavných orgánov, alebo čo je vo veci. Možno by som sa obrátila na Inakosť, oni majú referencie na rôznych lekárov, ktorí by vám mohli byť nápomocní.

@procrastique no je to anomalia v podstate.. narodil sa s extrofiou moc.mechuta a episopadiou, cize ma zakrpateny penis no.. operacne sa to uz neda dako zvacsit..chodime sice psycholog, psychiater ale asi to treba aj takyto smer no..😏

kiki68
28. apr 2026

@anonym_autor no nakolko nema 7 rokov, tak tazko. Skor zvolit chapaveho sexuologa ako takeho a podla toho viest terapiu. Ale podla mna je vela moznosti ako s tymto narabat citlivo a tak, ze bude mat stastny sexualny zivot. Ja som bola s takym partnerom, sice to bola skor taka aferka z oboch stran, ale povedal mi potom, asi rok potom, ze vdaka mne sa odvazil ist do vazneho vztahu. Dnes je stastne zadany. Uz su to roky. Neviem preco mal taku anatomiu, mne to neprekazalo.

autor
28. apr 2026
@kiki68

@anonym_autor no nakolko nema 7 rokov, tak tazko. Skor zvolit chapaveho sexuologa ako takeho a podla toho viest terapiu. Ale podla mna je vela moznosti ako s tymto narabat citlivo a tak, ze bude mat stastny sexualny zivot. Ja som bola s takym partnerom, sice to bola skor taka aferka z oboch stran, ale povedal mi potom, asi rok potom, ze vdaka mne sa odvazil ist do vazneho vztahu. Dnes je stastne zadany. Uz su to roky. Neviem preco mal taku anatomiu, mne to neprekazalo.

@kiki68 no len kde takeho najst 😐😐 lebo teda my sme zo stredneho slovenska..a nasla som aj v BB.. len ci by mali taky pristup ku nemu.. a asi skor chlapa,lebo teraz chodime len ku zenam.. neviem.. 🤷

kiki68
28. apr 2026
@anonym_autor

@kiki68 no len kde takeho najst 😐😐 lebo teda my sme zo stredneho slovenska..a nasla som aj v BB.. len ci by mali taky pristup ku nemu.. a asi skor chlapa,lebo teraz chodime len ku zenam.. neviem.. 🤷

@anonym_autor mozno skusit a ako sa bude pozdavat mlademu panovi. Je mi blbe o Vasom synovi pisat ako o dietati, je to uz mlady muz a urcite by bolo lepsie, keby mu asi pomahal tiez muz. Aj ked zase ja ako zena mam iba gyndosov muzova zenu by som nechcela, su mi v tej gynde take neviem… divne. Cize to uz je na nom. Ale urcite nie je sam takto a na druhy stranu poznam viac takych muzov celkovo a ziju spokojny zivot. Vsetko je vzdy o volbe- bud z toho spravis problem, alebo z toho spravis nejaku zaujimavu a pozitivnu vec. Pretoze sexualita je tak pestra, ze keby mam mat cely zivot hoci nejakeho Rosenberga doma a len to jedno s nim dokolecka a ziadne ine praktiky, tak by tam velkost nepomohla. Mozno bude lepsie vediet pochopit potreby partnerky a jej problemy. My zeny vsetko studujeme- maly zadok- zle, velky - zle.

anonym_c179ac
28. apr 2026

@anonym_autor doteraz ste to neriesili? Pediater sa k tomu priebezne nevyjadroval?

autor
28. apr 2026
@anonym_c179ac

@anonym_autor doteraz ste to neriesili? Pediater sa k tomu priebezne nevyjadroval?

@anonym_c179ac formou psychologa a psychiatra.. ja som im.spominala ze ci to, ze ma aj take agresivnejsie spravanie nemoze byt sposobene aj tymto problemom.. aj depresie.. tak ako ano, moze mipovedali, ze aj frustrovany atd . , ale neviem ze by viedli nejako aj terapie tymto smerom.. akurat pediatricka mi na preventíve spomenula pedosexuologa.. a cudovala sa, ze nas tam este neposlali..
Ja sa v tom nevyznam tak, tak reku je to len od 18.. a ked ani tam ani tam mi nic nespomenuli ani nenadhodili, zeby som sa mala obratit aj tymto smerom, tak som to nejak veru neriesila este . 😐 Inak by som uz riesila urcite skor..

autor
28. apr 2026
@kiki68

@anonym_autor mozno skusit a ako sa bude pozdavat mlademu panovi. Je mi blbe o Vasom synovi pisat ako o dietati, je to uz mlady muz a urcite by bolo lepsie, keby mu asi pomahal tiez muz. Aj ked zase ja ako zena mam iba gyndosov muzova zenu by som nechcela, su mi v tej gynde take neviem… divne. Cize to uz je na nom. Ale urcite nie je sam takto a na druhy stranu poznam viac takych muzov celkovo a ziju spokojny zivot. Vsetko je vzdy o volbe- bud z toho spravis problem, alebo z toho spravis nejaku zaujimavu a pozitivnu vec. Pretoze sexualita je tak pestra, ze keby mam mat cely zivot hoci nejakeho Rosenberga doma a len to jedno s nim dokolecka a ziadne ine praktiky, tak by tam velkost nepomohla. Mozno bude lepsie vediet pochopit potreby partnerky a jej problemy. My zeny vsetko studujeme- maly zadok- zle, velky - zle.

@kiki68 ale tiez chcem uz rovno natrafit na dakeho dobreho..😐 chapes no.. ze by to malo aj daky pozitívny efekt na neho a tak.. aby sa prijal taky aky je..

anonym_ef294f
28. apr 2026

Našla som že niektorí psychiatri sú aj detský a zároveň aj sexuológovia. Váš psychiater nieje? Ak nie, neskusite ti takto ?
Asi najlepšie obvolat po okolí

autor
28. apr 2026
@anonym_ef294f

Našla som že niektorí psychiatri sú aj detský a zároveň aj sexuológovia. Váš psychiater nieje? Ak nie, neskusite ti takto ?
Asi najlepšie obvolat po okolí

@anonym_ef294f no co chodime tak je sice detsky, ale na takuto vec sa nezameriava..