Od štvrtka nás trápi vodnata stolica s takými bielymi hrudkami. Nemá teplotu, nezvracia, normalne bez bolesti funguje. Sme plne UM, mame Nutrilon Ha od začiatku. Dnes sme boli u doktorky, vzala nam vyter z konečnika a povedala, že to može mat z toho Ha-čkoveho nutrilonu. Stretli ste sa tym? V porodnici sme nim začali a kedže nemal problemy, tak sme ho podavali. Čim to môze byt? povedala ze aj na zubky je skoro, pozerala do pusky zatial nič. Vždy ked sa napapa, aj sa dokaká. Ryžovy odvar nič, Smecta nam trocha zhustila stolicu, to je cele...
Nas z nutrilonu HA skorrr za0peka tak sa snazim odsavat a davat co najviac materske.. podla mojej dr. Sa pri hnackach dava nutrilon law lactose.. tiez v nemocnici povedali ha aj ked nie sme alergicky
@momoika asi uz malo vyzivna. Neviem, vravim len moju skusenost. Tiez zacala mala z nicoho nic mat taku riedku stolicu, ale bez nejakych dalsich priznakov. Bola spokojna, len riedko kakala. Lekarka s vysetreni nezistila nic. Ked son to zmenila na podnet svokry. Upravilo sa to hned. Asi by som skusilq postupne primiesavat vyssiu radu mlieka a davat probiotika.
Tu začni písať odpoveď...
Odošli
Musi mat mlieko HA?