icon

Hnedý výtok u 14-ročnej

syk1122
16. jan 2023

Ahojte už od včera ma bolelo v podbruši a myslela som si že dostanem menštruáciu 😅ale tá mi vychádza o 2 týždeňe ale už od včera som dostala hnedý výtok nemám ho veľa ale iba trochu menstruacia ešte nemám pravidelnú niekedy mi vychádza inak alebo raz som ju skoro ani nemala 😅niake radi či sa mám začať bat
( mám 14)

magic08
•
16. jan 2023

coho sa mam zacať bat? predpokladm ze sexualne nezijes. nepravidelna menstruacia je v tvojom veku normalna

stellarstar
•
16. jan 2023

@syk1122 môžeš mať ovulačné špinenie, niake rady neexistujú len nejaké.

whatever1
•
16. jan 2023

@syk1122 Zaspinit mozes aj pocas ovulacie. A mozno sa ti rozbieha menstruacia. Nelakala by som sa. Ak sa ti menstruacia nerozbehne do niekolkych dni a hnedy vytok bude pretrvavat, tak az vtedy by som zacala riesit cez gynekologa pokial nie su bolesti. Ak su bolesti tak aj skor.

januska12323
•
16. jan 2023

Rozbieha sa ms, ak máš stále nepravidelne nie je to nič čo by sa muselo riešiť.

3lenka13
•
16. jan 2023

@syk1122 môže to byť začiatok menštruácie ale aj zápal a môže to byť aj príznak cysty na vaječníku mala som také príznaky aj pri nej treba ísť k lekárke pre istotu

sofiabajusova
•
30. júl 2023

@stellarstar a ked mam hnedocerveny vytok uz 7mi deň? Mam 14 a menzes som nemala uz asi pol roka, mam ho nepravidelny ešte 2 týždne som na dovolenke s kamoškami, s maminou sa nepoznam, neviem sa poradit, celkom sa bojim.