icon

Hnisavá angína

dankolia
16. dec 2022

Maminky synček mal už v nedeľu vysokú teplotu 40 v pondelok sme boli u lekárky dala nám Antibiotika.Utorok a streda bolo lepšie a včera zasa dostal teploty 39.Odmieta mi jedlo som už s toho na nervy.Prosim nemáte nieaku radu? 😪

h2o2
16. dec 2022

@dankolia Pri angine malemu davam na koreň jazyka teda ako sa mi podari gel na zubky ked to zaberie tak mu dam aj polievku striekačkou. Hlavne aby nebol dehydratovany tak aj džús a šťavu z kompotu všetko možné vtedy skúšam . Pri TT 39 posadim do vane. Dam Nurofen, vit. D, kalciovy sirup...ale volala by som dr.

ichbinich
16. dec 2022

No angina ozaj nehorazne boli. Musite to pretrpiet, kym zaberu antibiotika a trosku sa polavi.
Hlavne je potrebne, aby pil. Hoc aj kakao, to mu doda aj trosku energie. Jest nemusi, ale pit ano. Mozes skusit vyvar, ale proste ked ho to boli, tak chapem, ze odmieta preglgat.
Vsetko dobre!

dadka128
16. dec 2022

@dankolia moja niesi teraz jediná, mmoje deti 3 atb od kedy nastupili do škôlky boli asi 2 týždne z toho v škôlke... Este som aj o prácu prišla koli očr.. so synom som bola v nemocnici... No strach a hruza...

Tiez mi odmietali jedlo, bola som vďačná aj za to jedno sústo co si boli schopné dať.. nech pijú veľa vody, možno nejaký vitamín D .. a Kalobu dávať 10kvp 3xdenne.. este nam aj povedali ze do choroby dostal druhú chorobu a to sme boli ozaj ze doma takže nepomohli sme si .. ale predovšetkým drzim palce skore vyliečenie prajem