icon

Hospitalizácia dieťaťa v Matine. Čo mám zabaliť?

kablika
26. nov 2010

Ahojte, potrebujem rýchlo radu. Mám dvojičky. Vraj by sa malo dať hospitalizovať nás všetkých 3, keď ešte kojím (resp si odsávam materské mlieko).
Chlapček mal infekciu močových ciest, po ATB dobre, po týždni zase zle. (e-coli mame 10 na 6, čo je vraj hraničné. Teplota žiadna. Nič mu nie je)

Odber som ale robila sáčkom, čo sa mi nezdá veľmi sterilné. Detská nefrologička dnes nerobí....nemá kto odobrať moč sterilne.
Dr ale tvrdí, že nás musí poslať na príjmovú ambulanciu.

Som z Martina.
Akú tu máte skúsenosť, ako to tam funguje. Mám totálne stresy!!! Neviem, ako mi tam vydržia. Sama s oboma, na prechádzku nemôžeme asi ísť, tak neviem, ako budú spať. Máme pekný režim, ktorý sa teraz asi pokazí, čo budú riadne stresy aj pre nich.
Čo si mám zabaliť? (papajú už aj príkrmy) Čo mám zabaliť im??

Porsím napíšte dajaké nápady a tipy, čím viac, tým skôr niečo dôležité v tom strese nezabudnem.

Stále tajne dúfam, že tam nebudeme musieť ísť....

ichbinich
26. nov 2010

@kablika:
Pokial viem, ked kojis/odsavas, hostpitalizuju vas vsetkych. Ale zavolaj si do nemocnice, ako to bezi. V kazdom pripade trvaj na tom, ze budete spolu. Tvrdohlavost sa vyplaca, moja svagrina si vydupala, ze na noc bol s nou a dvojickami aj manzel 😉

Ja by som si zabalila aj prikrmy, ale iba kupovane a hlavne to, co maju radi. Ale mozno ani nebudu chciet nic okrem mliecka, nove prostredie a pripadne stresy s vysetreniami mozu znamenat, ze budu chciet iba mliecko. Nic sa nestane, ked par dni nebudu mat prikrmy. Podla vsetkeho nebudes mat k dispozicii kuchynku, preto odporucam kupovane. A bud sa spytaj, ci maju ohrievacku flasiek, alebo si rovno zober svoju. Kedze mliecko odsavas, povedz, ze potrebujes chladnicku.

Podla vsetkeho budes potrebovat plienky, utierky, oblecenie atd., zabal sa, ako keby si cestovala. Prinajhorsom ti veci, co zabudnes, niekto donesie.

Co sa tyka rezimu, snaz sa ho predsa len nejako dodrzat, najma spanok. A na prechadzky sa ti mozno podari ist. Ved zatial nie je jasne, ako dlho budes musiet zostat.

V kazdom pripade vsetko dobre a co najmenej stresu. Drzim palce, aby ste nemuseli byt hospitalizovani.

kablika
autor
26. nov 2010

@ichbinich ďakujem, si milá, že si reagovala....zatiaľ sme domka, bola somsa v nemocnici na príjme opýtať ako a čo, tak už som pokojnejšia. Malý je stále bez teploty, tak oni vraj nemajú dôvod nás prijať. Treba ďalšie ATB a navštíviť nefrológa a urológa - tak som začala vybavovať, aby sme nemuseli ísť tam a radšej to riešiť ambulantne.