Hospitalizácia v BB s deťmi
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či ste už ležali s deťmi v BB? A ci ste mohli?
Treba sa spytat na konkretne podmienky na oddeleni kde mate byt hostpitalizovani lebo oni si aj tak robia po svojom. Pokial je ale dietatko fakt male tak vacsinou dovolia jednemu rodicovi aby bol s nim v nemocnici
Ahoj @pipinka540 , my sa budeme snažiť, aby ste aj počas hospitalizácie mali trošku lepšiu náladu. 🙂 Naši zdravotní klauni prichádzajú rozveseliť deti v nemocnici v BB každý pondelok na Detskú kliniku, každý utorok doobeda do čakární pred ambulanciami a poobede na Kliniku pediatrickej onkológie a hematológie, každú stredu a piatok doobeda odprevádzame deti na operáciu na Klinike detskej chirurgie. Budeme držať palce, aby všetko dobre dopadlo.
Ahoj záleží na ktoré oddelenie ide dieťatko mi sme boli na chirurgií malí mal zlomenú nôžku mal 3 roky a bola som tam s ním 4 týždňe. Za ten čas čo sme tam boli boli maminky aj s väčšími deťmi. Majú izby aj samostatné že rodič + dieťa, potom sú izby kde je po viacej postelí rodič + dieťa. Z našej strany maximálna spokojnosť od lekárov až po upratovačky. Veľmi pekný prístup ku každému... myslím že som tam bola dosť dlho so synom aby som sa presvedčila väčšinocu chodili mamičky s deťmi na 2-3 dni na výber mandlí a pod. A ako píše červený nos veľmi pekné predstavenie. Dokonca majú aj vlastnú pani "vychovávateľku" ktorá nám nosila knihy a dokonca na prvý deň ked sme ešte nič tam nemali požičali nám malí dvd prehrávač z rozprávkami

S malým dieťaťom by sa malo dať ležať v každej nemocnici, je to pomoc aj pre personál keď sa o tie najmenšie deti starajú ich rodičia ale viem, že tam môže byť iba jeden