Hospitalizácia v Žiline
Ahojte,
hospitalizovali nás v ziline na pediatrii na jiske na pozorovanie. Sú tu fakt zlate sestričky aj lekárky,starajú sa super len nerozumiem jednej veci-mala zaspala a vykopli ma o poschodie vyššie. Ona je zvyknutá so mnou (2r), spime doma spolu hoci iz je na 99% odstavena, tak toto nechápem...keď sa zobudi v noci, veď bude mať soky kde som? Vie mi to niekto vysvetliť prečo je to tak "zaužívané"?
Ahoj, je to nepochopitelne ale je to tak. Tiez sme raz dopadli na jiske velmi davno a nikdy viac. Ked som sa s nimi hadala ze ja si k malej dam stolicku a ze budem tam celu noc,nechceli ani pocut. Povedali mi ze velakrat boli maminy take vycerpane ked sa riadne nevyspali,ze im tam poodpadavali. No meviem,ktora mamina sa lepsie vyspi niekde inde,ked vie ze svoj poklad nemoze v noci strazit. Ak by sa mala zobudila,oni ta zavolaju. JIS uz podla mna nieje sranda,tak.mozno aj.koli tomu ze ak by sa stav zhorsil,mamina by tam len panikarila.
Maminky to je ešte dobre. Môj mm bol týždeň s dcérou v BA na Kramároch a on dostal rozkladaciu posteľ - samozrejme musel za to platiť, túto posteľ musel každé ráno o 6:30 odovzdať do skladu a večer si ju mohol zobrať po 19 hod. Celý deń mohol sedieť akurát tak na chodbe. Nadával.
Jasne,ze ma zavolajú keby cosi ale nechápem proste či si myslia ze ja tu teraz zaspím...A budem ráno rovnako unavená...:( ja im do toho nechcem kecať ale vysvetlenie že sa to tak robí mi proste nestačí :'(
@mon_soon ja som tiez mala syna na jiske, ale spala som pri nom na stolicke dve noci, neodisla som od neho. ziapali tam vsetci po mne, ale stala som si za svojim. nemali sancu. treba si dupnut.
No ak má zavolajú že je hore,tak sa tam pokúsim zostať, bo nervy mam také že nezaspim isto
@mon_soon chapem to. Skus sa spytat a potom daj vediet ako.si.dopadla. a nech ste cim skor.odtial prec 😉
@mon_soon uspokoj sa, ja som pred 20 rokmi nemohla byť so synom v nemocnici, jednoducho vtedy sa v nemocnici s dieťaťom byť nemohlo.....toto mi teraz pripadá ako luxus. vieš čo som sa doma naplakala? Syn mal tiež asi 2 roky...
Pýtať som sa pýtala,jasne ze keď je človek nepriebojny tak ani sa so mnou nebavili...kks ale že domov? Veď tak malé dieťa 😢
Keby je kojena tak by mi inak ako na rukách nezaspala-to by ma.zaujímalo že ako potom by ma.poslali preč...
@deti95060810 na Kramarech jsem lezela s dcerou pred tydnem a na lehatkach nevidim nic zle, nemocnice neni hotel a neni ani nafukovaci, kdyby dali kazdemu rodici postel tak kam by pak ulozili ty pacienty, nevim jestli by se ti libilo, kdyby ti neprijali dite do nemocnice, protoze pulka oddeleni je obsazena rodici 🙂
@mon_soon na JIS je jiny rezim nez na normalnim oddeleni, tak asi proto tam nenechavaji rodice pres noc a na pristylku tam asi misto neni
No dobre,Mala sa v noci napila a až o 5 má volali,tak znova zaspala pri mne...ale pred polrokom by to isto nebolo tak v pohode keď bola kojena,myslím že je to individuálne každé dieťatko...divne to je, nechápem ale našťastie my sme ok...dakujem 🙂
@katriona1 tvoj názor... môj chlap nechce o lehátkach ani počuť. Minister zdr. má rád takéto maminky čo je im všetko dobré....
@deti95060810 to není o tom, že je mi všechno dobré, já na Kramárech pracuji, ne teda na dětských, tak moc dobře vím jaké hrozné podmínky tam jsou a to, že rodič musí spát na lehátku je ten nejmenší problém
Baby nehadajte sa, téma na naše skorumpovane zdravotníctvo by bola nekonečná a bez výsledku...ja osobne prezijem akýkoľvek diskomfort ak je moje dieťa zdravé a starajú ss oň... Starostlivosť a prístup boli v tomto prípade úplne super až na túto jednu vec ktorá vyžadovala veľa sebazaprenia ale nikto po mne nekrical, iba kľudne mi vysvetľovali že nemôžem ostať...akurát aby som sa nejak zmierila tak som potrebovala vedieť prečo...

Ja som sa s tým stretla v Mt. tam to bolo že ma nemali kde ubytovať , tak ma ubytovali o poschodie vyššie. Neboj, keď bude v noci plakať zavolajú ťa sestričky....