Hrčka na krku u ročného dieťaťa
aké máte skúsenosti,aké vyšetrenia ste podstúpili?malý má cca2 cm hrčku pod uškom,ktorá mu narástla.dnes odobrala lekárka krv.robia sa aj iné vyšetrenia??vdaka za rady
syn to mal pred mesiacom trvalo to asi 2 mesiace, robili mu utz, bola to zvacsana uzlina okolo 2cm, nebral na to nic, asi mu to uz zmizlo, nemozem to uz najst.
ahoj, majú to obidvaja synovia,pri chorobe sa im to zvačší, potom zmenší, je to reakcia na vítrus.
moj malz 14 mesacny syncek to ma a pohybuje sa mu to yevraj to je uzlinka
Ahoj,ja som nasla dcerke hrcku na klucnej kosti,obvodna lekarka zobrala krv v ktorej sa nic nenaslo a tak nas poslala na chirurgiu a odtial sme museli na onkologiu.Tam dceke zobrali krv a urobili kompletne onkologicke vysetrenie,no doktorke sa jeden z vysledkou nepozdaval a tak sa brala krv znova a znova.Takto sme chodili na onkologiu pol roka,stale jej brali krv,chodili sme na sona a dookola.Az po pol roku a sledovni ci sa hrcka nezvacsuje,nam doktorka povedala,ze je vsetko v poriadku a je to uzlinka,ktora zmyzne sama.
Dceka je zdrava,len ja som brala lieky na ukludnenie,preto ze pol roka nevediet,co je vasemu dietatku a nikto vam nevie a nechce nic povedat...Je to beh na dlhu trat a tak vsetkym mamickam prajem silne a pevne nervy,ak budete prechadzat toto peklo a snad bude z dobrym koncom.Bozena
aho,j moj syn mal asi dva roky ked sme mu spzorovali hrcku na krku hned som to preberala s doktorkou pretoze synovec tiez takto ochorel mal hrcku na krku,stale bol chory, nakoniec skoncil na onkologii, moj syn ma tu hrcku uzdva roky a doktorka povedala ze ked je pohybliva a nezvecsuje sa tak je to v poriadku....ael ziadne testy mu nerobila....teraz sme boli na imuno...aatam mu robili konecne krvne test!!!!!po 4 rokoch a ma zvysene zapalovky neznamene to ze ma v tele nieco na cotreba hlbsie testy????prosim poradte!!!
My sme mali niečo podobné... ostalo to po kiahňach, ktoré mal ako ročný... zväčšovalo sa to a zmenšovalo, ako sa tomu chcelo... stále nás presviedčali, že je to uzlina, že to sa vstrebe... boli sme na sono, na krčnom, robili mu krvné testy, potom sa to pod vplyvom chrípky veľmi zväčšilo a očervenelo, takže ako 2,5 ročnému to v Blave vyberali... ukázalo sa to ako tuková hrčka... odvtedy máme pokoj...

Ahoj...skús pozrieť tieto témy https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/hrcka-na-krku-nemate-skusenost/ alebo https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/hrcky-na-krku-2/