Hrčka na semenníku skoro 15 ročného syna
Syn mi v piatok oznámil, že asi má na semeníku hrčku, niečo tam cítil vraj už od leta a nie je to bolestivé, to sú všetky informácie, ktoré mám.Vifieť som to nevidela! Zajtra hneď ráno volám lekárke. Na Internete je množstvo katastrofických scénarov, tak som z toho nepokojná.
Syn bude mať v decembri 15 rokov, hrá aktivne futbal, dúfam či to nemôže mať súvislosť so športom.
@lindusss2016 urolog mu robil ultrazvuk tak sa vratil s úsmevom od ucha k uchu😀 Na chirurgii sme ešte boli som sa čudovala že poobede nikoho nikde, tam ho zas nachvilu vratili do reality. Lebo u urologa bol zvedavý kedy bude schopný hrať. Tak chirurg mu ešte nahnal strach. Aj mne padol kameň zo srdca. @simsalabim
@babatkoo Teraz som o tom veľa čitala, prajem mu aby to všetko zvládol a dostal sa späť do normalneho života🙏
Možno som paranoidná, ma prepadla taká negațívna myšlienka, či ma len herniou lekár neupokojil, lebo do týždňa na hospitalizáciu a ani predoperačné nechcú len PCR
@jananvtna neboj, nenoze ta zavadzat. Ale musela si predsa dostat lekarsku spravu, tak precitaj dg, on tam nemoze napisat nieco ine, ako zistil...
@lindusss2016 podpisala som ing. hernia
@slovakboy dik
Len som teda zmatena prečo hneď hospitalizacia.
Ďakujem
@jananvtna Drzim palce 🍀 Urcite kvoli hroziacemu zaseknutiu mu dali termin hned.
…
Už je od včera doma, naozaj som rada a prekvapena, že to tak rychlo urobili. Mohlo sa mu to stať pri športe.
Ďakujem za podporu, prvotné informácie Dr.googlu ma vystrašili.
@jananvtna som rada, ze tie hrozive diagnozy neboli vas pripad 👍

@jananvtna uzasna sprava. Tesim sa ze je to iba hernia. Ako som uz pisala, manzel mal takto zhubny nador. Chlapci/muzi podcenuju prevenciu, nechodia urologom. A pritom je rakovina semennikov jedna z najcastejsi muzskych rakovin 😒