icon

Hrčka na semenníku skoro 15 ročného syna

jananvtna
1. nov 2021

Syn mi v piatok oznámil, že asi má na semeníku hrčku, niečo tam cítil vraj už od leta a nie je to bolestivé, to sú všetky informácie, ktoré mám.Vifieť som to nevidela! Zajtra hneď ráno volám lekárke. Na Internete je množstvo katastrofických scénarov, tak som z toho nepokojná.
Syn bude mať v decembri 15 rokov, hrá aktivne futbal, dúfam či to nemôže mať súvislosť so športom.

Strana
z3
babatkoo
3. nov 2021

@jananvtna uzasna sprava. Tesim sa ze je to iba hernia. Ako som uz pisala, manzel mal takto zhubny nador. Chlapci/muzi podcenuju prevenciu, nechodia urologom. A pritom je rakovina semennikov jedna z najcastejsi muzskych rakovin 😒

jananvtna
autor
3. nov 2021

@lindusss2016 urolog mu robil ultrazvuk tak sa vratil s úsmevom od ucha k uchu😀 Na chirurgii sme ešte boli som sa čudovala že poobede nikoho nikde, tam ho zas nachvilu vratili do reality. Lebo u urologa bol zvedavý kedy bude schopný hrať. Tak chirurg mu ešte nahnal strach. Aj mne padol kameň zo srdca. @simsalabim

@babatkoo Teraz som o tom veľa čitala, prajem mu aby to všetko zvládol a dostal sa späť do normalneho života🙏

tianna
3. nov 2021

@jananvtna určite k dr., ak športuje a dostal zásah loptou vysoko pravdepodobna je to cysta. Držím palce nech je to maximálne tá. To sa potom väčšinou len sleduje.

jananvtna
autor
3. nov 2021

@tianna hernia potvrdena usg aj chirurgom. Pôjde pod nôž

tianna
3. nov 2021

@jananvtna och.. držím palce nech je čo najskôr fit 😉

jananvtna
autor
7. nov 2021

Možno som paranoidná, ma prepadla taká negațívna myšlienka, či ma len herniou lekár neupokojil, lebo do týždňa na hospitalizáciu a ani predoperačné nechcú len PCR

lindusss2016
7. nov 2021

@jananvtna neboj, nenoze ta zavadzat. Ale musela si predsa dostat lekarsku spravu, tak precitaj dg, on tam nemoze napisat nieco ine, ako zistil...

slovakboy
7. nov 2021

@jananvtna to už lekári nerobia. Možno chlapcovi by tak povedal ale tebe nie. Prečo, veď keby to aj bol nádor ešte to nie je stratené a práve by ti povedal ako postupovať aby ste sa zariadili. Jedenia je častá.

jananvtna
autor
7. nov 2021

@lindusss2016 podpisala som ing. hernia
@slovakboy dik
Len som teda zmatena prečo hneď hospitalizacia.
Ďakujem

slovakboy
7. nov 2021

@jananvtna no hernia sa operuje a treba hospitalizovať. Možno teraz nemajú veľa takých operácii.

jananvtna
autor
7. nov 2021

@slovakboy dobre ďakujem, ani predoperačné nechcu iba PCR trochu ma to zmatlo.

slovakboy
7. nov 2021

@jananvtna no predoperacne mu budú určite robiť den pred operáciou. Možno aby nebehal po nemocniciach teraz.

evkamotka
7. nov 2021

@jananvtna casto maju nemocky zvyk, ze si predoperacne robia sami, ked pacienta den vopred prijmu. Aspon nemusite nic obehavat

jananvtna
autor
8. nov 2021

@slovakboy
@evkamotka Dufam že to bude tsk ako píšete.
Ďakujem.za podporu. Trochu negativne rozmýšlam

jananvtna
autor
9. nov 2021

@slovakboy
@evkamotka Asi zajtra, on sám nevie, vraj nič nema dostať jesť a má sa ísť holiť.
Lekár povedal že sa to už každú chvílu išlo zaseknúť

simsalabim
9. nov 2021

@jananvtna Drzim palce 🍀 Urcite kvoli hroziacemu zaseknutiu mu dali termin hned.

hesloveslo
9. nov 2021

jananvtna
autor
13. nov 2021

Už je od včera doma, naozaj som rada a prekvapena, že to tak rychlo urobili. Mohlo sa mu to stať pri športe.
Ďakujem za podporu, prvotné informácie Dr.googlu ma vystrašili.

simsalabim
13. nov 2021

@jananvtna som rada, ze tie hrozive diagnozy neboli vas pripad 👍

Strana
z3